Prefectul județului Hunedoara solicită președintelui Consiliului Județean să ia cât mai repede o decizie privind preluarea termocentralei Mintia

             Referitor la situația determinată de lipsa furnizării agentului termic pentru locuințele și instituțiile publice din municipiul Deva, prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, transmite că este alături de familiile afectate de lipsa căldurii și a apei calde.

Instituția Prefectului-Județul Hunedoara va face toate demersurile posibile pentru reluarea furnizării în cel mai scurt timp a agentului termic de la termocentrala Mintia.

     „În calitate de prefect al județului Hunedoara sunt de acord ca toți cei care, prin deciziile lor au produs disfuncționalități în alimentarea cu energie termică a orașului Deva, să-și asume situația creată.  Susțin orice demers al primarului Florin Nicoale Oancea, care va duce la revenirea stării de normalitate în municipiul Deva”, declară Călin Petru Marian.

Mai mult, prefectul județului solicită președintelui Consiliului Județean Hunedoara să ia cât mai curând o decizie privind preluarea termocentralei Mintia, considerând că orice întârziere în luarea acestei hotărâri nu face decât să creeze și mai multe probleme, atât locuitorilor care ar trebui să beneficieze de apă caldă și căldură, cât și funcționării Complexului Energetic Hunedoara.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: