Salbă de medalii pentru sportivii Văii Jiului de la Campionatul Mondial de Kempo 2024

          Între 22.04.2024 și 28.04.2024 s-a desfășurat în Antalya (Turcia) ediția a 20-a a Campionatului Mondial de Kempo.

 România a deplasat un lot de 207 sportivi, conduși de cei mai buni antrenori din cadrul Federației Romane de Kempo și sub îndrumarea domnului Amatto Zaharia, Președintele F.R. Kempo. Din acest lot au făcut parte și trei sportivi din Valea Jiului, Ștefănescu Timeea de la Fujin Vulcan precum și Câmpan Bogdan și Spiridon Darius de la CSM Mihai Viteazu Vulcan. Aceștia au concurat la probele Submission și Full Kempo iar Timeea și la Semi Kempo.

După 5 zile de întreceri aceștia s-au întors acasă cu rezultate excelente pentru noi, astfel:

Spiridon Darius, categoria juniori 16-18 ani, – 90 kg obține medalia de aur și titlul de Campion Mondial la proba Submission precum și medalia de argint și titlul de Vicecampion Mondial la proba Full Kempo;

– Campan Bogdan, categoria juniori 16-18 ani, – 70 kg, doua medalii de argint la aceleași probe;

– Ștefănescu Timeea, categoria seniori, – 70 kg, obține două medalii de argint la Submission și Full Kempo precum și bronzul la Semi Kempo. 

Cu aceste rezultate sportivii din Valea Jiului au contribuit alături de ceilalti sportivi romani la obținerea primului loc pe podium pentru România la întrecerea pe națiuni.

Dorim pe aceasta cale sa îi mulțumim domnului Amatto Zaharia pentru încrederea acordată precum și domnului Dan Constantin Marinescu, CEO al Restart Energy pentru sprijinul financiar acordat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: