Un portar din Vale face senzaţie în Banat

    Alexandru Borbei este cu siguranţă un nume de urmărit pentru viitor. La doar 14 ani, portarul de 1,83 m al divizionarei din Liga a doua ASU Poli Timişoara a debutat deja la prima echipă, deocamdată într-un meci amical, iar mai multe academii ale unor cluburi importante din Europa s-au interesat de el.

Originar din Petrila, acolo unde tatăl său a jucat, el a început fotbalul la Petroşani şi a trecut apoi la echipa suporterilor lui Poli Timişoara. La mai toate turneele la care a participat a fost printre jucătorii remarcaţi, fiind premiat în dese rânduri cu titlul de cel mai bun portar sau chiar cel mai bun jucător al turneului. Face parte dintr-o generaţie de excepţie a fotbalului timişoarean, ieşind campion naţional în 2016, sub îndrumarea lui Iulian Prodana.

            „Eu mă simt pregătit şi acum! Cât despre interesul unor cluburi din străinătate, am auzit şi eu despre asta, dar momentan mă gândesc doar la Poli şi la ce am de făcut aici! Pot spune că m-am născut cu fotbalul în sânge. Tatăl meu a fost fotbalist şi m-a îndrumat către acest sport. La început am jucat foarte puţin în teren. Apoi mi-am dat seama că locul meu e în poartă. Şi de acolo a început totul! Cel mai mare vis al meu este să apăr poarta echipei naţionale. Şi sper să ajung cât mai sus posibil”, a spus fotbalistul. (L.J.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: