Clasamentele DJTS au stârnit nemulţumiri

            Direcţia judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara a redactat, după o consultare cu jurnaliştii de presă sportivă din judeţ, clasamentele celor mai buni sportivi pentru anul competiţional 2017. Cu precizarea că, la nivelul disciplinelor neolimpice acest clasament este deocamdată temporar (patru sportivi neavând încă rezultatele omologate conform grilelor elaborate de către MTS), putem constata că sunt suficiente surprize în topul anual. Pentru 2017, gimnastica a pierdut locul I ocupat tradiţional în ultimii ani, iar atletismul nu reuşeşte să urce mai mult de locul 8 în top 10.

            „A fost un an cu multe competiţii, atât pe plan local, naţional şi internaţional, dar cu rezultate mai slabe decât în anii anteriori. Este o situaţie oarecum normală, pe trendul activităţii sportivilor din judeţ, dar avem încredere că pentru perioada următoare, cea care pregăteşte participarea României la Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo, printr-o abordare exemplară a tuturor sportivilor, autorităţilor sportive, a cluburilor şi asociaţiilor sportive din judeţ, rezultatele vor fi mult mai bune”, a spus  Lorincz Szell  director executiv al DJST Hunedoara.

Clasamentele întocmite au stârnit şi valuri de nemulţumire din partea unor sportivi şi antrenori din Valea Jiului. Printre cei care şi-au arătat nemulţumirea în ceea ce priveşte clasamentul sporturilor neolimpice s-a aflat şi antrenorul de la Comexim R Lupeni, Dima Druncea. „Aş fi curios să văd şi eu punctajul în baza căreia s-au făcut aceste clasamente„, a  declarat Druncea.

Loredana JUGLEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: