La Lupeni a fost arborat cel mai mare steag tricolor din Valea Jiului

     Autoritățile locale de la Lupeni s-au pregătit în mod exemplar pentru întâmpinarea Zilei Naționale a României. Cel mai mare tricolor din Valea Jiului a fost arborat la Palatul Cultural Minerul din Lupeni, acesta a fost primenit cu două steaguri tricolore imense, de aproape 20 de metri, în tot municipiul Lupeni fiind arborate steaguri tricolore noi.

   Primăria Municipiului Lupeni  în colaborare cu Liceul Teoretic Mircea Eliade, Liceul Tehnologic,  Școala Gimnazială Nr. 1 Lupeni, Școala Gimnazială Nr. 2 Lupeni, Școala Gimnazială Nr. 3 Lupeni, Grădinița cu Program Normal ”Lumea copiilor”, Centrul Pentru Educație Incluzivă ”Rudolf Steiner”, Clubul copiilor din Lupeni, va organiza ample manifestări cultural – artistice în data de 29 noiembrie la Palatul Cultural Minerul, dedicate Zilei Naționale a României, spectacolul fiind susținut de elevii tuturor instituțiilor de învățământ din municipiul Lupeni. Primăria a pregătit sute de cocarde tricolore care vor fi oferite participanților la eveniment.

            ”Ziua Națională a României are o semnificație deosebită pentru fiecare dintre noi. Și cu această ocazie doresc tuturor cetățenilor Municipiului Lupeni atât celor aflați acasă cât și celor plecați din țară un călduros ,,La mulți ani!” și  îi invit în data de 29 noiembrie, începând cu orele 17,00 la Palatul Cultural, unde talentații elevi ai instituțiilor de învățământ din Lupeni, sub atenta supraveghere a profesorilor coordonatori vor încânta auditoriul cu un program cultural-artistic compus din scenete, poezii și cântece patriotice precum și cu lucrări și picturi realizate  de aceștia. Evenimentul va fi deschis în curtea Palatului cu Hora Unirii la care îi invităm pe toți participanții la eveniment, acestora le vor fi oferite cocarde tricolore în semn de respect pentru această zi de sărbătoare a românilor”, a ţinut să declare primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: