Firmele din Valea Jiului din nou în Top

            Miercuri, 22 noiembrie 2017, Camera de Comerț și Industrie Hunedoara a organizat festivitatea de premiere a celor mai performante firme din județ, pe baza situaţiilor financiare depuse de agenţii economici pentru anul 2016, în cadrul Galei excelenţei în afaceri: TOPUL FIRMELOR din judeţul HUNEDOARA, Ediţia a XXIV-a, 2017.
Evenimentul organizat în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a României constituie un mijloc eficient de a promova activ firmele locale, care au obţinut în fiecare an rezultate economice foarte bune. La întocmirea clasamentului din acest an au participat 10.645 societăţi comerciale hunedorene, societăţi cooperative / organizaţii cooperative, institute de cercetare şi regii autonome, dintre care, după aplicarea criteriilor eliminatorii, au fost selecţionate, conform metodologiei 2.675 de firme, 1.010 dintre acestea fiind clasate în top pe primele 3 locuri. Cele mai bune 10 firme din judeţ au fost premiate în cadrul TOP 10. La festivitatea de premiere au fost prezenţi reprezentanţi ai peste 60 de firme.

            ”Camera de Comerț și Industrie Hunedoara încearcă, an de an, să adune laolaltă învingătorii, să ofere trofee şi diplome, ca măsură a dimensiunii reuşitelor obţinute peste timp şi mai presus de recunoaşterea meritelor, ne dorim să-i facem cunoscuţi. Clasamentul cu firmele premiate va fi disponibil în format tipărit si în ediţie online pe site-ul Camerei de Comerţ şi Industrie Hunedoara, ulterior festivităţii de premiere. Doresc să felicit firmele premiate şi să le doresc succes în activitatea pe care o desfăşoară cu tenacitate şi să le regăsim cu mândrie în ediţia de anul viitor!”, a ținut să declare Crinela Gafton, directorul general al Camerei de Comerț și Industrie Hunedoara.

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: