Straja are rezervate locurile de cazare în proporție de 90 la sută

   Târgul de Turism al României care s-a desfășurat săptămîna trecută la București, și la care au participat și reprezentanți ai județului Hunedoara, a fost un prilej de bilanț, standul fiind luat cu asalt de vizitatori, viitori turiști interesați de oportunitățile pe care acesta le oferă. În acest an, Cetatea dacică  de la Sarmizegetusa Regia a fost desemnată imaginea standului, iar replica celebrilor kosoni a devenit principalul obiect de promovare al județului.  Mii de hărți, broșuri, pliante, flyere, dar și proiecții ale clipurilor de prezentare ale zonelor turistice au fost  puse la dispoziția miilor  de vizitatori de la târg. Reprezentanții Stațiunilor montane Parâng și Straja, dar și ai Stațiunii balneoclimaterice Geoagiu-Băi au venit și ei  la târg,  pentru a prezenta ofertele pentru sărbătorile de iarnă. Legat de stațiunea Straja, putem să spune că investitorii de acolo sunt mulțumiți de modul în care s-au vândut pachetele turistice pentru sezonul de iarnă, de Crăciun și de Revelion.

            ”Turiștii au fost interesați de pachetele atractive pe care le oferim de Crăciun și de Revelion  pentru că am menținut aceleași prețuri, accesibile. Vom îmbunătăți serviciile turistice oferite turisticilor, având în vedere că de anul acesta stațiunea va beneficia și de un telescaun nou, care va urca până sus în vârf de munte. A fost un târg de turism foarte bun, județul a fost promovat corespunzător”, a ținut să ne precizeze Mihăiță Dumitrașcu, de la Vila Alpin, din Straja.

La standul hunedoarean au mai fost prezenți reprezentanți ai Serviciului Public Administrare Cetate din municipiul Deva, ai Geoparcului Dinozaurilor Țara Hațegului, ai Muzeului Civilizației Dacice și Romane din Deva și ai unor primării pe raza cărora se găsesc obiective turistice importante ale județului Hunedoara.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: