Semne bune … sezonul are!

      Temperaturile scăzute și prognoza meteo care anunță ninsori în zonele montane a făcut ca administratorii pârtiilor din stațiunea Straja să pornească, încă de luni, 20 noiembrie a.c., tunurile de zăpadă. Împreună cu reprezentanții autorităților locale, eforturile celor care administrează domeniul schiabil din Straja se canalizează în această perioadă și pe angajarea de personal calificat pentru a oferi viitorilor turiști, care vor urca în Straja, cele mai bune condiții de cazare și masă, servicii la cele mai înalte standarde. În ceea ce privește domeniul schiabil, primarul municipiului Lupeni a precizat că, din acest an, turiștii și iubitorii sporturilor de iarnă vor beneficia de 12 pârtii de schi care însumează peste 26 de kilometri, snowboard, etc.

”Fiecare dintre aceste pârtii sunt dotate cu instalații de transport pe cablu, cu tunuri de zăpadă artificială, cu ratrakuri pentru bătut zăpada, iar unele dinte acestea beneficiază și de nocturnă, ceea ce îi va bucura și mai mult pe turiști”, a spus primarul lupenean.

Au intrat în funcțiune și camerele WEB și se lucrează intens la fializarea lucrărilor de montare a telescaunului nr. 2, care va înlocui teleschiul nr. 2 din acest sezon, care va debuta  în curând.

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: