PSD fără PSD-iști

       Deciziile liderului PSD, Liviu Dragnea, relevă tot mai pregnant politica acestuia de a-i înlătura din funcții de conducere, sau chiar din partid, pe pesediștii cu vechi ștate și înlocuirea acestora cu traseiști politici, pe care îi poate manipula după bunul plac.

El însuși traseist politic, îndeplinind în perioada 1995 – 2001 funcția de Vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Teleorman a Partidului Democrat (PD) și pe cea de prefect de Teleorman din partea aceluiași partid, Liviu Dragnea preferă politicienii dalmațieni care au

schimbat cel puțin două partide înainte de a ajunge să poarte purpuriul pesedist. La ordinele lui Dragnea, propunerile Organizației Județene PSD pentru Primăria municipiului Deva, respectiv, Ovidiu Moş, Radu Barb şi Emil Stoica Mariş, au fost aruncate la coșul de gunoi, fiind impusă candidatura lui Petru Mărginean, fost membru al Partidului Conservator cu escală în PNL.

În județul Hunedoara mai există precedentul de la Vulcan, unde, la alegerile locale din 2012, candidat pentru fotoliul de primar a fost impus traseistul politic Gheorghe Ile, trecut și el de la PC (partidul Varanului), la PD (partidul lui Băsescu), cu două săptămâni vechime în PSD. Cunoscătorii susțin că și această candidatură a fost impusă de Liviu Dragnea, pe atunci secretar general al PSD. Despre guvernarea PSD, primaromasonul Ile a făcut recent, într-un interviu dat unei publicații hunedorene, o remarcă deloc măgulitoare, și anume că ”se duce țara pe p..ă. Cu siguranță știe el ceva, având în vedere relația specială pe care o are cu șeful PSD, Liviu Dragnea, care a venit personal să-l susțină în campania electorală de anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: