Festivalul ,,Cântec pentru prieteni”, la Lupeni

 „Vă las gândul de pe urmă

Să vă apere mereu,

Vă las iarba, cerul, marea

Vă las tot ce am fost eu.

Vă las sufletul în palme

Azvârliţi-l printre fragi

Şi iertaţi-mi voi povara

Toţi cei care mi-aţi fost dragi”

Palatul Cultural din Municipiul Lupeni va găzdui cea de-a VII – a ediţie a festivalului de muzică folk „Cântec pentru Prieteni”.  Vor avea loc două spectacole, unul de la orele  16.00 şi un altul de la orele 19.00. Pentru buna desfăşurare a acestui eveniment cultural important pentru Lupeni, ce reprezintă recunoştinţa adusă Tatianei Stepa, din bugetul local a fost aprobată suma de 10.000 de lei.

Primăria şi Consiliul local al municipiului Lupeni va participa în   calitate de coorganizator al acestui eveniment cultural, alături de Asociaţia Cuturală „Tatiana Stepa”. Şi Consiliul Judeţean Hunedoara a contribuit la buna desfăşurare a festivalului de la Lupeni. Intrarea la spectacole se va face pe bază de invitaţii.

În cadrul festivalului  vor participa prieteni dragi ai artistei, precum şi nume        consacrate ale folkului românesc, ori alţi artişti naţionali. Amfitrionul evenimentului va fi fiul acesteia, Cătălin Stepa.

“Vom încerca să aducem la Lupeni folkişti de marcă ai ţării, care au fost colegi de scenă cu Tatiana, să încercăm să promovăm  şi tinerele talente. În spectacole vor evolua Mircea Baniciu, Ştefania Iacob, Luminiţa Donisă şi poetul Sorin Poclitaru”, a ţinut să ne declare tânărul artist, Cătălin Stepa. (E.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: