Cinematograful CULTURAL din Lupeni va fi reabilitat

             Cinematograful  Cultural Lupeni  a fost cuprins în Lista Sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul subprogramului ,,Săli de cinema” din Programul Național de construcții de interes public.

Cinematograful Cultural din Lupeni a ajuns în ultimii ani într-o stare deplorabilă. Pereţii exteriori au fost inscripţionaţi cu tot soiul de mesaje, iar structura a fost măcinată de trecerea anilor si de intemperiile vremii. Aducerea la frumuseţea sa de odinioară şi redarea în circuitul cultural a fost unul din punctele Programului Electoral al actualului primar Lucian Resmeriță.

  „Astăzi am obținut acordul de principiu de la Compania Națională de Investiții pentru reabilitarea Cinematografului Cultural Lupeni, acesta a fost cuprins în Lista Sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul subprogramului  ,,Săli de cinema” din Programul Național de construcții de interes public. Urmează preluarea acestuia de CNI și întocmirea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: