Primarul Lucian Resmeriță a semnat avizarea construirii unui nou bloc de locuințe ANL pentru tineri

        Marți, 26 septembrie, primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță  a semnat la sediul  central al ANL avizarea construirii unui nou bloc de locuințe pentru tineri, destinate închirierii.

„Am semnat împreună cu reprezentanții Primăriei Lupeni la ANL Bucuresti, avizarea construirii unui NOU BLOC DE LOCUINȚE ANL PENTRU TINERI. Consilierii PNL s-au OPUS realizării acestui proiect care se adresează tinerilor”, a precizat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

       ANL are intenția de a construi un al treilea bloc  de locuințe pentru tineri, destinate închirierii. Aceștia au solicitat administrației locale întocmirea unui studiu de fezabilitate și a indicatorilor economici pentru lucrările exterioare și branșamentele la utilități pentru obiectivul de investiție ”Locuințe pentru tineri, destinate închirierii în județul Hunedoara, municipiul Lupeni, blv Păcii nr. 26”. Conform devizului general cheltuielile realizării acestui obiectiv de investiție se ridică la suma de 522.206, 82 lei cu TVA. Alte date legate de acest proiect au fost furnizate de primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, în cadrul ședinței de îndată din  data de 19 septembrie a.c., în care li s-a propus spre aprobare această investiție deosebit de importantă pentru tinerii municipiului Lupeni.          “Amenajările  exterioare ale blocului de locuințe vor consta în amenajarea unei parcări situată în partea sudică a blocului ANL, realizarea unui trotuar pietonal și a unui zid de sprijin prevăzut la bază cu o rigolă betonată, de asemenea va fi asigurată branșarea imobilului la rețeaua de alimentare cu apă rece și canalizare, la rețeaua de energie electrică și la  gaze naturale”.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: