Cuvântul de ordine la Lupeni este CURĂȚENIE

          Primarul Lucian Resmeriță le-a declarat război celor care nu păstrează curățenia în municipiul Lupeni. După ce a amendat și reziliat contractul cu firma care asigura serviciile de salubritate în municipiul Lupeni pentru nerespectarea condițiilor contractuale privind ridicarea gunoiului menajer, primarul a dotat localitatea cu pubele pentru colectarea gunoiului menajer și pentru că încă mai sunt cetățeni care nu respectă curățenia orașului zi de zi, Politia Locală a Municipiului Lupeni îi amendează pe cei care nu nimeresc locurile amenajate de colectare și aruncă gunoiul la întâmplare.

În cursul zilelor de duminică și luni alte două persoane au fost identificate și amendate de Poliția Locală a Municipiului Lupeni cu suma de 500 lei fiecare, pentru aruncarea gunoiului menajer în locuri neamenajate.

            Primar Lucian Resmeriță: „Aparatul Primăriei face toate eforturile pentru păstrarea curățeniei în municipiul Lupeni. Am amendat și schimbat firma care asigura curățenia orașului pentru că nu își făcea treaba, am dotat orașul cu pubele, astfel încât nimeni să nu se mai poată plânge că nu are unde să arunce gunoiul, dar avem nevoie și de sprijinul cetățenilor să mențină ceea ce facem noi. În cursul zilelor de duminică și luni, domnul Clipicioiu Claudiu Florin și doamna Motocu Rodica au fost identificați și amendați de Poliția Locală pentru că au aruncat gunoiul la voia întâmplării cu suma de 500 lei fiecare. Vom continua să îi găsim și să îi amendăm pe cei certați cu curățenia, mergând până la majorarea amenzilor astfel încât toată lumea să înțeleagă că avem obligația să păstrăm orașul curat. În cel mai scurt timp vom amenaja platforme unde vor fi amplasate pubelele de colectare a gunoiului menajer pentru a evita și cazurile în care vântul sau animalele să mai împrăștie resturile menajere, astfel încât curățenia să nu mai fie o problemă la Lupeni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: