Bradul rachetă din Uricani

    ,,Cad brazii pe noi şi în parc s-a pus o hidoşenie,,

OLYMPUS DIGITAL CAMERADacă în anii trecuţi administraţia publică locală din Uricani era lăudată pentru modul în care ştia să împodobească oraşul într-un mod feeric, anul acesta, datorită ideilor năstruşnice ale primarului Dănuţ  Buhăescu, în parcul în care se organiza an de an Revelionul şi spectacolul de colinde tronează acum o hidoşenie de brad, care a atras oprobiul comunităţii şi care este denumit pe reţelele de socializare „bradul rachetă”. Mulţi dintre cei care doreau să-şi ducă copiii în parc şi să facă poze cu bradul şi Moş Crăciun vor renunţa acum, iar reacţiile sunt din ce în ce mai negative la adresa primarului uricănean, care a închiriat această hidoşenie de brad pe bani mulţi, din care,  cu siguranţă, o parte, ar putea fi parandărăt pentru buzunarele primarului.  Bradul de Crăciun din parcul oraşului Uricani nu mai este  unul tradiţional aşa cum au spus aleşii locali, ci unul în trend, pe schelet metalic şi care este împodobit cu mii de leduri.

“Este cel mai urât brad posibil care se face în oraşul Uricani în cei 24 de ani de libertate. E o bătaie de joc că se aruncă bani publici pe asemenea hidoşenii şi cred că suntem  o ruşine în  toată ţara cu acest brad, când cad brazii pe noi. Unde mai este spiritul Crăciunului? Ruşine şi iar ruşine”, au ţinut să declare mai mulţi cetăţeni din oraşul Uricani.

Reacţiile negative asupra primarului reies şi  din postările de pe facebook… „Buhăescu  şi-a mai bătut un cui în talpă”…” cort de indieni” …” adio Uricani”.. O fi racheta cu care-şi va lua zborul din primăria Uricani actualul primar pentru neregulile făcute? Rămâne de văzut.

Angella DUMITRAŞCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: