Bilanţ pozitiv la Apa Serv. Investiţii şi încasări mai mari în anul 2013

        apa serv1 SC ApaServ Valea Jiului SA, furnizorul de servicii de apă şi canal din Valea Jiului încheie anul 2013 cu rezultate foarte bune. La conferinţa de presă, organizată la finalul anului, directorul general Costel Avram a făcut un bilanţ al acestui an punctând gradul ridicat al încasărilor, investiţiile efectuate din surse proprii dar şi problemele cu care societatea s-a confruntat în anul 2013.  Potrivit directorului general al societăţii, cel mai important este faptul că, de când a preluat conducerea Apa Serv s-au făcut paşi importanţi pentru apropierea de cetăţeni. Reclamaţiile au fost soluţionate cu mult mai multă operativitate şi asta în condiţiile în care vorbim despre mii de intervenţii la reţelele de apă şi canalizare.

„Timpul de soluţionare s-a redus cu peste 30%. S-a intervenit prompt pe sistemele de alimentare cu apă şi cele de apă uzată. Pierderile de apă au scăzut. În anul 2013 s-a intervenit de 1.650 de ori, iar lucrările de intervenţii la reţelele de apă au fost în valoare de aproape 1.100.000 de lei. La reţelele de canalizare au fost 1.600 de intervenţii pe Valea Jiului, în    valoare de peste 730.000 de lei”, a declarat Costel Avram.

Una peste alta, vorbim despre un an bun, în care, deşi populaţia din Valea Jiului este săracă ApaServ a reuşit să recupereze din creanţe, făcând numeroase investiţii din resurse proprii reuşind chiar performanţa de a deveni independentă din punct de vedere energetic.

În anul 2013 s-a intervenit la reţelele de apă şi canalizare şi au fost reabilitaţi 14,2 kilometri de reţea. În 2012 au fost reabilitaţi 13,8 kilometri, iar în 2011 – de 7,8. Este vorba despre, 2,7 kilometri de reţea reabilitaţi la Petrila, 3,8 km în Petroşani, 1,1 km la Aninoasa, 2,4 km la Vulcan, 2,7 km la Lupeni şi 1,1 km la Uricani.

În ce priveşte producţia de energie electrică, Apa Serv şi-a asigurat în 2013 energia necesară din surse proprii, excedentul fiind vândut pe bursă. (A.D.)

One comment

  1. Ion Radulescu spune:

    Costel Avram este singurul PNL-ist care a facut ceva concret pentru oameni simpli nu a scumpit apa in valea jiului dar PNL-ista senatoarea de Deva ministra Muncii Mariana Campeanu ingroapa de tot PNL-ul in valea jiului (nu vrea sa revina calculul impartiri la 20 asa cum a fost pana in 2011 ca luam pensie mica acum noi mineri cand iesim in pensie ca se imparte la 30)fara sai pese ca Molot (presedinte al CJ)a fost ales cu sprijinul major al vaii jiului fara sai pese doamnei Marianei Campeanu ca a fost aleasa parlamentara dupa moartea domnului Timis cu ajutorul domului Molot,incurcate sunt caile domnului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: