,,E atributul nostru să investim în sănătate,,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  Prezent la ultima conferinţă de presă din anul 2013, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Tiberiu Balint a făcut o retrospectivă a investiţiilor realizate anul acesta în judeţul Hunedoara. În   preambulul conferinţei a fost semnalat acordul de parteneriat cu preşedintele Dorin Chiriţă din partea Asociaţiei  Straja din municipiul Lupeni, un proiect important pentru Valea Jiului.

        „Am dorit să fie un moment oficial pentru noi, marcăm un început care este deosebit de important pentru dezvoltarea turismului în Valea Jiului. Doamne ajută şi staţiunea să se dezvolte prin acest parteneriat”.

Pentru că săptămânalul nostru a atras atenţia despre investiţia realizată de Consiliul Judeţean Arad, într-un domeniu deosebit de important care se ocupă de sănătatea oamenilor,  vicepreşedintele Tiberiu Balint a venit cu  contraargumente viabile despre investiţiile în sănătate, realizate în Spitalul Judeţean Deva şi Sanatoriu de la Geoagiu.

„Consiliul Judeţean Hunedoara a investit anul acesta peste 115 miliarde  de lei. Cred că lucrurile stau altfel, decât au fost prezentate şi este de datoria mea să vă prezint investiţiile făcute şi trebuie să vă anunţ că mai avem lucrări în derulare  şi vom finaliza secţia de boli infecţioase, dar vreau  să vă spun că s-a modernizat Ambulatoriu, s-a extins blocul operator cu 15 paturi şi ultima investiţie deosebit de importantă, realizată la spitalul din Deva, este un computer tomograf  în valoare de peste 15 miliarde de lei vechi, aşadar informaţiile nu au fost cele mai bune. Trebuie menţionat faptul că de când spitalul judeţeana  fost preluat de Consiliul Judeţean am avut o aplecare asupra nevoilor pe care acest spital le are şi asupra sanatoriului de la Geoagiu, în care pe parcursul anilor 2011 şi 2012 am  investit peste 11 miliarde de lei. E atributul nostru să investim în sănătate şi am făcut acest lucru, miliardele fără număr au mers într-o grămadă de aparatură, lista-i lungă şi nu am cheltuit fără folos şi fără a vedea intersul pacienţilor în aceste  sume”,  a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Tiberiu Balint.

Toţi participanţii la conferinţa de presă au fost colindaţi de grupul „Datina” din Iscroni.

Angella DUMITRAŞCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: