„Femeile din PSD reprezintă structura care ne dă speranţă să mergem mai departe şi curaj”

      Preşedintele PSD Liviu Dragnea a participat la finele săptămânii trecute, la Şcoala de Vară a Femeilor Social Democrate de la Constanţa. Liviu Dragnea a declarat că nu a obţinut niciodată mai multă încredere din partea femeilor ca la alegerile parlamentare din 2016.

         “Cel mai important este că avem femei care ne susţin, care ne votează şi care ne susţin fiind simpatizante şi care ne-au ajutat să câştigăm alegerile, într-adevăr un scor istoric, care ne şi obligă. Femeile din PSD reprezintă, după părerea mea, poate structura care ne dă speranţă să mergem mai departe şi curaj. Cu mine personal aşa sunt ele. N-am spus niciodată vorbe goale. Mă întrebam înainte să vin aici ce aţi mai putea face ca să fiţi şi mai frumoase decât sunteţi, şi aţi făcut acest lucru cu acest port popular. Orice femeie care se îmbracă în port popular devine şi mai frumoasă decât este. Dacă îşi mai pune şi o coroniţă, îţi trebuie foarte multă stăpânire de sine. Niciodată PSD nu a primit din partea femeilor un mai mare efort decât în 2016! Şi eu o spun şi mi-o asum: îmi plac femeile! O spun în calitate de bărbat, de colegi de partid, dar cel mai mult îmi plac femeile care investesc în cariera lor politică. Şi mai fac o mărturisire: niciodată până acum nu m-a înşelat nici o femeie din PSD! Aşteptările am vrut să zic!”, a spus preşedintele PSD.

Din judeţul Hunedoara au participat şapte social democrate. Acestea au fost îmbrăcate în portul tradiţional specific zonei. „Judeţul Hunedoara a amenajat şi un stand de promovare a zonelor turistice şi de produse tradiţionale.  Tradiţiile reprezintă sâmburele nostru de adevăr, locul din care, de cele mai multe ori, ne luăm puterea de a merge mai departe.Avem tradiţii, produse tradiţionale, avem şase zone etnografice aparte,  de la }inutul Pădurenilor, la }ara Zarandului, Valea Mureşului, la zona Orăştiei şi până în }ara Haţegului şi Valea Jiului. O bogăţie de judeţ,  într-o frumuseţe de ţară, care, cu bune şi cu rele, este acasă pentru fiecare dintre noi. Iar acasă pentru fiecare român este acolo unde simţi româneşte”, a transmis la rândul său, deputatul  Natalia Intotero, preşedinta social – democratelor hunedorene.                                                  Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: