Kangoo jumps și aerobic power în parcul din Bărbăteni, pentru doritorii din Lupeni

    Consilierii locali ai municipiului Lupeni au aprobat în ședința de consiliu proiectul prin care, Fundația NOI ORIZONTURI va organiza  timp de două zile –  29-30 iulie și  în perioada 19-20 august, în Parcul din Bărbăteni,  evenimentul  ” EFORT- ENERGIE- EUFORIE”.  Acesta are ca scop promovarea și susținerea mișcării în masă, în aer liber,  prin organizarea și susținerea unor clase deschise de sport, pentru publicul larg din municipiul Lupeni.

Aceste clase deschise vor fi organizate și susținute de doamna Florea Ioana Mădălina, instructor internațional de kangoo jumps astfel:  sâmbata între orele 19.30-20.30 – kangoo jumps și  duminica între orele 19.30 – 20.30 –  aerobic power.

Contribuția Consiliului local al municipiului Lupeni la organizarea evenimentului constă în punerea la dispoziție a locației, parcul din Bărbăteni  pe terenul de baschet, precum și asigurarea branșamentului la rețeaua de electricitate, pentru asigurarea unui sistem de sonorizare necesar activității.

Exercițiile fizice și sportul practicat la orice vârstă, sunt mijloace permanente de păstrare a sănătății, de creștere a capacității de muncă și de prelungire a duratei vieții.

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: