Lucrările edilitar – gospodăreşti continuă în municipiul Lupeni

A trecut un an de zile de la inundaţiile de anul trecut, care au afectat mai multe zone din municipiul Lupeni. Primarul de atunci, Cristian Resmeriţă  a făcut un legământ cu cetăţenii, de a începe transformarea municipiului Lupeni, declanşând cele mai mari lucrări de anvergură ce s-au derulat în localitate, în ultimii zece ani.

    Fie că vorbim aici de investiţiile realizate în infrastructura rutieră, fie că vorbim de lucrările la spaţiile verzi, fie că vorbim de finalizarea lucrărilor la zona Palatului Cultural, la scoaterea gardului viu aflat pe mijlocul arterei rutiere, toate aceste lucrări au dus a schimbarea imaginii localităţii. Municipiul Lupeni este şi va fi un vast şantier. I-am regăsit pe beneficiarii de venit minim garantat în zona spitalului, la ecologizarea zonei, după ce iarba a fost cosită. Se fac pregătiri intense încă de pe acum, pentru data de 6 august, când în faţa statuii Minerului va avea loc ceremonialul de depuneri de coroane de flori.Şi în alte zone ale localităţii se lucrează intens.

Se continuă lucrările de amenajare a trotuarelor pentru turnarea asfaltului în zona CAP, pe strada Viitorului, au început lucrările de reabilitare şi modernizare de pe strada Pomilor. Se finalizează lucrările la străzile situate în spatele Cinematografului Cultural. Se lucrează la finalizarea scărilor de beton ce duc la intrările în blocuri de pe bulevadrul Tudor Vladimirescu. În zona Bărbăteni, cât şi în parcuri şi spaţiile verzi au loc operaţiuni de înlocuire a florilor de primăvară cu cele de vară şi de toamnă, mii de flori urmând să  încânte privirea trecătorilor şi celor care-şi vor petrece timpul liber în parcuri. Se vor reface băncile distruse. Facem pe această cale şi un apel către cei care sunt certaţi cu normele bunului simţ, să respecte bunurile comunităţii.

Toate aceste proiecte începute, dar şi proiectele noi vor fi continuate de primarul ales, Lucian Resmeriţă, care şi-a propus să le finalizeze pe cele începute, să afle doleanţele cetăţenilor şi să pună în practică ceea ce şi-a propus în campanie electorală.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: