Lucian Resmeriţă a câştigat alegerile pentru Primăria Municipiului Lupeni

       Cetăţenii municipiului Lupeni au ieşit duminică la vot pentru a-şi alege primarul pentru următorii trei ani, până la alegerile următoare.

   Dintr-un număr de 22.442 de cetăţeni cu drept de vot, s-au prezentat la urne 7613. În cursa electorală s-au înscris mai mulţi  candidaţi, dar cel care a reuşit să atragă voturile a peste 38.25 la sută   dintre alegători a fost candidatul PSD, Lucian Resmeriţă. Potrivit datelor oficiale, cetralizate la biroul electoral de circumscripţie, rezultatele alegerilor parţiale din 11 iunie a.c. se prezintă astfel:

  1. RESMERIŢĂ LUCIAN (PSD) –  38,25%
  2. Napău Stoica Radu (PRM) – 21,0 %
  3. Roşu Cristian (PNL) –  20,79%
  4. Ciucu Cristina – Viorica (independent) – 9,7%
  5. Brânduşe Aurică Constantin (PNL) – 7,3%
  6. Tărcan Emil (USR) –   2,81%.

            “Este o victorie categorică a echipei PSD Lupeni care a avut o campanie decentă, bazată pe proiecte pentru dezvoltarea Municipiului Lupeni, iar rezultatul reprezintă începutul unei etape noi, de reconstrucţie a municipiului Lupeni, de continuare şi finalizare a proiectelor începute şi demararea altora noi.Vreau să mulţumesc în primul rând alegătorilor, cetăţenilor municipiului Lupeni, pentru încrederea acordată, susţinătorilor şi echipei PSD Lupeni care au fost alături de mine, pentru că PSD Lupeni este o mare familie, unită. Am votat cu toţii pentru viitorul copiilor noştri, pentru părinţii şi bunicii noştri, pentru o viaţă mai bună, un trai decent demn de munca pe care o desfăşoară fiecare. Îmi doresc un oraş modern, curat, cu o infrastructură de nivel european, un spital în care cetăţeanul să găsească toate condiţiile pentru a-şi trata sănătatea şi să dezvoltăm turismul în continuare. Sunt proiecte ambiţioase, pe care le doresc să le continui alături de colegii din Primăria şi Consiliul Local Lupeni, alături de toţi cetăţenii municipiului Lupeni, de mediul de afaceri, etc.”, a ţinut să declare primarul ales al Lupeniului, prof. Lucian Resmeriţă.

După validarea mandatului, se va stabili şi ziua în care acesta va depune jurământul pentru a fi învestit în funcţia de primar, dată pe care o vom anunţa ulterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: