Radu Polifronie îi dă replica lui Şcurhan

„Gheorghe Şcurhan a cheltuit nişte bani, în mod  nejustificat, lucru recunoscut chiar de el în declaraţia dată”, afirmă Polifronie.

Securea războiului mediatic dintre directorul sportiv de la CSM Jiul Petroşani, Radu Polifronie, şi fostul coordonator al secţiei de şah, Gheorghe Şcurhan, este departe de a fi îngropată. Oficialul clubului a rupt tăcerea şi răspunde acuzaţiilor aduse de către Gheorghe Şcurhan.

„În primul rând dumnealui a declarat că îşi dă demisia de la club şi că nu o face din cauza bugetului. Noi anul acesta, spre deosebire de anul trecut, nu am avut un buget structurat ci pur şi simplu am avut un buget de 40.000 de lei pe prima perioadă a anului strict pentru deplasări pentru toate secţiile. În perioada în care el tot acuză, copiii au făcut o deplasare de patru zile la Deva, 8 sportivi. De asemenea, copiii ar fi trebuit să meargă şi la un turneu de zece nopţi la Eforie Nord în luna iunie, referat aprobat, dar antrenorul Berinţan a considerat că turneul este prea tare pentru aceşti copii şi a luat decizia de a renunţa. Suma alocată era de 4.900 de lei”, spune Radu Polifronie.

Marea bubă însă o reprezintă o sumă de bani rătăcită de Gheorghe Şcurhan dar returnată, ulterior, clubului. „Mai mult decât atât, Gheorghe Şcurhan a cheltuit suma de 1.989 lei de la club plus bani de la părinţi, bani pe care i-a cheltuit nejustificat, iar mai apoi avea să-i restituie în mai multe rate. Din acel moment am zis că nu-i mai dăm pe mână pe bani. S-a întâmplat la deplasarea de la Eforie Nord din perioada 26 august – 15 septembrie 2016. Am primit o sesizare de la contabilitate pentru că el nu şi-a depus decontul. În data de 25 noiembrie au fost recuperaţi. Gheorghe Şcurhan nu mai este colaboratorul nostru, în momentul de faţă Teodor Berinţan se ocupă de activitatea de la secţia de şah. Ca să-şi facă cele cinci competiţii cerute, noi, clubul, plăteam nişte taxe la federaţie în jurul a 2.500 de lei. În concluzie toate taxele de participare care s-ar fi încasat pentru aceste competiţii trebuia să intre în contul clubului CSM Jiul pentru secţia de şah, un fel de autofinanţare, iar el nu a fost de acord cu asta, lucru pe care nu l-am înţeles”, a concluzionat Radu Polifronie. (L.J.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: