Expoziția Flori de primăvară la Galeria de Artă Iosif Tellmann din Lupeni

          Galeria de artă Iosif Telmann din municipiul Lupeni va fi gadza unui eveniment cultural marcant susținut de elevii Clubului Copiilor din Petrila – Filiala Lupeni, realizat împreună cu Grădinița nr.1- Lumea Copiilor din Lupeni.

Astăzi,  31 martie a.c. începând cu orele 17.00 iubitorii de artă, muzică și cei care doresc să vadă o interesantă expoziție de machete, sunt așteptați să treacă pragul galeriei lupenene.            Tema expoziției este primăvara cu frumusețile ei nebănuite și multe, foarte multe flori. Cercul de pictură este coordonat de profesorul Radu Chința iar cercul de machete este coordonat de profesorul Alin Apostoiu. La buna desfășurare a evenimentului au contribuit și cadrele didactice: Marinela Neamțu, Rodica Cîmpean, Larisa Onica, Mariana Ari și Leliana Avădanei. Evenimentul cultural va fi întregit și de un scurt program artistic susținut de micii artiști de la cercul de muzică și care sunt pregătiți de profesorul Claudiu Dragotă, care vor interpreta și ei cântecele de primăvară.

Acțiunea culturală dedicat Primăverii – anotimpul Renașterii și al florilor  și care este susținută de elevii și preșcolarii care frecventează  Clubul Copiilor – Filiala Lupeni,  sunt așteptați să participe consilieri locali, reprezentanți ai administrației publice locale, părinții și bunicii micilor artiști din municipiul Lupeni.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: