Un titlu în premieră

alex badeata inot  Înotătorii de la CSS Hunedoara au realizat  performanţe de cinci stele la a zecea ediţie consecutivă a Campionatului Naţional de Nataţie în bazin scurt (25 de metri) care s-a desfăşurat la Hunedoara.

Sportivii hunedoreni Adelina Buzdugan, Denisa Iluca, Alexandru Ancuţa şi Alexandru Bădeaţă, pregătiţi de Anca Băjan, au cucerit o medalie de aur, trei de argint şi şapte de bronz. Alexandru Ancuţa a adus în premieră un titlul de campion naţional la nivel de seniori pentru clubul hunedorean la chiar ultimul concurs al său pentru clubul care l-a „inventat”.

„În calculele mele mizam pe una – două medalii, întrucât doar Alexandru Bădeaţă avea un timp care-l recomanda pentru medalie în proba de 400 de metri mixt. În aceste condiţii, cele zece medalii reprezintă un bilanţ peste aşteptări care ne bucură foarte mult. Am fost surprinsă foarte plăcut de rezultatele fetelor care au cucerit cinci medalii la care nici nu visam, dar şi de titlul de campion naţional obţinut de Alexandru Ancuţa, performanţă fără egal în ultimii 23 de ani pentru CSS Hunedoara”, a spus Ana Băjan.

La competiţia de la Hunedoara au participat peste 200 de sportivi, de la 30 de cluburi din ţară şi s-au stabilit şapte noi recorduri naţionale.(L.J.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: