Un sac de medalii pentru arcaşii din Vale

tir cu arcul 3      În ciuda faptului că are unul dintre cele mai vechi arcuri Gigi Puşcă şi-a pus o medalie la gât. Şi nu una oarecare ci una de aur la Naţionalele de la Bucureşti.

În perioada 17-19 februarie a avut loc în Bucureşti Finala Campionatelor Naţionale Indoor juniori şi seniori, la tir cu arcul. Sportivii legitimaţi la SCM Deva – Minerul Aninoasa, antrenaţi de Viorel Hăbian, au participat la competiţie cu multă încredere. Lotul a fost format din 12 sportivi care au obţinut 5 medalii de aur, 5 medalii de argint şi o medalie de bronz.

La categoria senioare, olimpic, Luminiţa Boroş s-a clasat pe primul loc 1; Iar cu echipa pe loc II: Luminita-Boroş – Andreea Uriţescu – Beatrice Miklos.

La categoria seniori, olimpic, Răzvan Marcu s-a clasat pe locul II; Iepuri Ghenadie – locul III, iar echipa formată din Răzvan Marcu – Iepuri Ghenadie – Călin Daniel a luat medalia de aur. La echipe mixte seniori, olimpic, Luminiţa Boroş – Iepuri Ghenadie au obţinut locul I.

La categoria seniori compound Gigi Puşcă a obţinut medalia de aur, iar echipa formată din Gigi Puşcă, Alexandru Rădoi – Valentin Mureşianu au cucerit medalia de argint.

La categoria juniori, Sebastian Trestian a ocupat locul II, echipa Sebastian Trestian – Eduard Miklos – Tudor Toderică – locul I , iar echipa mixtă formată din Sebastian Trestian şi Beatrice Miklos au obţinut medalia de argint.

La competiţie a participat un număr record pentru campionatul de sală peste 200 de sportivi de la 20 de cluburi.

Arcul, bată-l vina!

Antrenorul Viorel Hăbian a declarat că rezultatele au fost bune şi că este mulţumit de medaliile obţinute. A mai precizat printre altele că: „Dacă am fi fost un pic mai norocoşi am mai fi luat o medalie de aur la seniori unde Răzvan Marcu a pierdut finala la baraj, iar Sebastian Trestian a pierdut la ultima săgeată acesta dominând tot concursul la categoria sa. Sunt bucuros de comportamentul de tragere al cadetei Beatrice Miklos care a obţinut medalia de argint cu echipa de senioare. De asemenea sunt mulţumit şi de rezultatul lui Gigi Puşcă, cel care trage cu un arc de veche generaţie fabricat în anul 2000, iar ceilalţi trag cu arcuri de ultima generaţie”, a declarat Viorel Hăbian.

Loredana JUGLEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: