În loc să alerge după hoţi, poliţiştii vulcăneni stau pe facebook

      facsimil amenda       Primarul Ile, protejat mai ceva decât Donald Trump

Lumea virtuală este un spaţiu vast, în care fiecare poate să posteze de la poze de familie la critici sau înjurături la adresa aleşilor puşi pe căpătuială, de la consilierul local Vasile până la preşedintele Americii. Dacă cineva s-ar ocupa şi să-i sancţioneze pe toţi cei care postează aşa ceva pe facebook, trei sferturi din omenire ar fi zilnic la poliţie.

Din păcate, doar două persoane beneficiază de protecţie specială şi anume, preşedintele Americii şi primarul Vulcanului, Gheorghe Ile. Secret Service se ocupă de monitorizarea oricărei ameninţări la adresa preşedintelui SUA, iar Poliţia Vulcan se ocupă cu monitorizarea facebook-ului pentru a depista orice ameninţare la onoarea primarului Gheorghe Ile. Spre deosebire de Secret Service care nu poate aplica sancţiuni, Poliţia Vulcan este abilitată să dea amenzi şi chiar o face. Pentru aceasta, la Poliţia Vulcan s-a înfiinţat un serviciu care monitorizează non stop “FACE BOOKUL” pentru a depista imediat orice ameninţări la onoarea masonoprimarului Gheorghe Ile. La pachet, de aceleaşi servicii beneficiază şi viceprimarul Merişanu.  

                  Onoarea nereperată a lui Ile face 2 milioane lei vechi

În loc să alerge după hoţi, preocuparea de bază a poliţiştilor vulcăneni a devenit puparea în cur a primarului Ile. Slugile lui Ile de la poliţia vulcan fac tot ce le stă în putinţă pentru a-i excita pozitiv hemoroizii stăpânului amendând în premieră mondială un cetăţean care „prin intermediul reţelei de socializare FACE BOOK i-a adresat în mod repetat insulte şi expresii jignitoare numitului Ile Gheorghe, în cursul anului 2016″.

Astfel, cetăţeanul Anghel Remus-Mihai a fost luat de organe şi amendat cu 200 de lei pentru „insulte şi expresii jignitoare” din cursul anului 2016. Şi dacă tot era super ofertă, la pachet cu primarul, Remus Anghel a fost amendat cu 200 de lei pentru „insulte şi expresii jignitoare” adresate numitului Merişanu Cristian, vicele lui Ile.

În vreme ce Vulcanul este terorizat de găştile din Dallas iar presa semnalează că poliţia nu face nimic pentru a stopa furtul de cărbune din vagoane, poliţiştii vulcăneni stau pe Face Book la căldurică şi îi amendează pe cei care au o atitudine critică la adresa stăpânului lor, masonoprimarul G heorghe Ile.

Să moară şi capra vecinului

Ca orice bun român, Remus Anghel este nemulţumit pentru faptul că doar el a fost sancţionat, întrebându-se despre criteriile după care se dau amenzile la Poliţia Vulcan. El susţine că la Poliţia Vulcan amenzile se dau după înălţime şi culoarea pielii. În opinia lui Anghel, exemplul cel mai concludent ar fi cel al lui Florin Mârza, care a fost sancţionat doar cu avertisment, pentru că este înalt şi mai deschis la ten. Ar mai fi o întrebare şi anume, dacă pe Ile îl înjura cineva din Congo sau din Suedia, cum procedau poliţiştii vulcăneni? Îi amendau pe amândoi, numai pe congolez că era mai negricios sau îi suflau de praf, iar stăpânul lor rămânea cu onoarea „nereperată”?

Andrei VLAD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: