Senatorul Cristian Resmeriţă a depus jurământul

cristi-juramant-senat       Cristian Resmeriţă a candidat pe listele PSD Hunedoara pentru un mandat de senator, obţinând 70% din voturile cetăţenilor din Valea Jiului.

La sărbătoarea de la Ţebea, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a exprimat dorinţa de a-i avea în Parlament pe Laurenţiu Nistor şi Cristian Resmeriţă, care câştigaseră la alegerile locale funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, respectiv primar al municipiului Lupeni. Dorinţa i-a fost îndeplinită, PSD Hunedoara obţinând la alegerile din 11 decembrie 2016 un scor care-i permite să trimită în Parlament doi senatori şi patru deputaţi. Aceştia au depus miercuri jurământul în faţa plenului celor două camere.

În calitate de preşedinte al PSD, Liviu Dragnea a ţinut să declare pe 11 septembrie la Ţebea. „Vin cu plăcere şi mândrie an de an la Ţebea, unde astăzi a avut loc ceremonia de comemorare a 144 de ani de la moartea eroului naţional, Avram Iancu. Pot să vă spun că aici, în Hunedoara, vin ca acasă, între prieteni dragi, pentru că este un judeţ în care PSD a avut rezultate deosebite. Anii următori sunt foarte importanţi pentru acest judeţ. În programul nostru de guvernare va fi o componentă clară, bine definită, şi din acest motiv le-am cerut colegilor Laurenţiu Nistor şi lui Cristian Resmeriţă să se gândească bine dacă nu ar trebui să revină în Parlament. Eu am nevoie de ei, acolo, iar echipa din Hunedoara cu doamna Natalia Intotero a fost una bună şi sunt oportunităţi de care, cred că judeţul ar trebui să beneficieze. Acum, Valea Jiului, ca şi încă vreo câteva zone din România cu probleme serioase, vor avea clar în programul nostru de guvernare, nu numai ideile, nu numai dorinţele, ci şi efectiv acţiunile care vor fi întreprinse şi vorbim aici de un pachet de acţiuni care vor face din Valea Jiului o zonă în care, oamenii să-şi găsească locuri de muncă bine plătite, o zonă care să devină atractivă din punct de vedere turistic”. (V.J.)

One comment

  1. Pensionar minier spune:

    Felicitari si succes ! Valea jiului are nevoie de Cristian Resmerita in parlament nu vrem sa fim condusi de cei de la Deva . Valea jiului a votat tot timpul cu PSD-ul si trebuie sa fie tratati ca atare macar cand PSD-ul este la guvernare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: