Cartelă unică pentru schiori în staţiunea Straja

semnare-contract-straja Având în vedere necesitatea îmbunătăţirii condiţiilor turistice în staţiunea Straja, administraţia publică locală a municipiului a identificat o problemă cu care se confruntau schiorii, trei operatori foloseau trei cartele diferite de acces la instalaţiile de transport pe cablu. După discuţiile purtate cu cei care le administrează, consilierii locali au aprobat în şedinţa trecută, proiectul de hotarâre prin care s-a aprobat contractul de asociere cu SC Comexim R şi Vest Week End Srl. Acesta vizează emiterea unei cartele unice, care poate fi folosită de orice schiori pe toate instalaţiile respectiv: telegondolă, telescaunul din vârful Straja, telescaun, teleschiurile 1, 2, 3, 4, şi 5, precum şi teleschiurile nr. 1 şi 2 de pe Platoul Soarelui.

Din punct de vedere tehnic, sistemul ski-data pe care îl folosesc cei trei operatori ai instalaţiilor de transport pe cablu, permite gestionarea sistemului de tiketing, în condiţiile propuse în contractul de asociere. Acest contract a fost semnat marţi, la sediul primăriei Lupeni de principalii actori ai contractului de asociere.

            „Mă bucur că agenţii economici au înţeles că trebuie să fie împreună, să colaboreze în favoarea turiştilor. La telegondolă s-au păstrat aceleaşi tarife ca şi în anul precedent, preţurile fiind menţinute la un nivel minim, astfel încât, atât turiştii dar şi cetăţenii Lupeniului să poată beneficia de accesul facil şi comod în staţiune utilizând telegondola. Le mulţumesc administratorilor de pârtii care au realizat această asociere care va fi în folosul tuturor celor care vor alege Straja în această iarnă pentru a schia, aşa cum le mulţumesc tututor celor care au înţeles că pentru a avea o staţiune aşa cum ne dorim cu toţii, trebuie să ne respectăm reciproc, să respectăm legislaţia în construcţii şi să devenim parteneri în dezvoltarea acestei frumoase staţiuni turistice, care poate şi trebuie să devină motorul de dezvoltare al municipiului Lupeni în anii următori”, a ţinut să specifice Cristian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni.

Ceea ce este important de ştiut este faptul că schiorii pot folosi cartela ori de câte ori voie să folosească instalaţiile de transport pe cablu, nemaifiind necesare plăţi suplimentare. „Se pot da cu schirurile şi pot urca pe instalaţii, ori de cîte ori vor vrea”, a conchis primarul lupenean. (E.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: