Consilierul PNL Cristian Roșu încalcă Cele Zece Porunci

rosu-c_o   Deși ne aflăm în Postul Crăciunului, consilierul PNL Cristian Roșu încalcă cu nonșalanță cea de-a opta poruncă, încercând să-și însușească munca altora.

După ”unirea” cu PDL, partidul vechilor Brătieni a decăzut rău de tot. Dacă pe vremuri ofereau alegătorilor, în timpul campaniilor electorale, găleți cu zahăr și ulei, acum le oferă proiecte. Nu ale lor, ci furate de la alții.

Este cazul consilierului local PNL  de la Lupeni, Cristian Roşu, care în pană de saluții și idei s-a decis că ar fi bune și ale altora pe care să le prezinte ca fiind ale sale. Acesta a postat în cursul zilei de vineri, pe o reţea de socializare, un mesaj către lupeneni prin care îi anunța că la ședinţa de marți a Consiliului Local se va vota un proiect prin care vor fi premiaţi sportivii unui club din Lupeni, proiect care i-ar aparține sută la sută. Ciudat, fiindcă pe domnul consilier nu l-au interesat deloc performanțele proiect-de-hotarare-p1sportivilor lupeneni, neadresându-le nici măcar un cuvânt de felicitare. La o analiză mai atentă, a reieșit că domnul consilier PNL Cristian Roșu, fost băsist de frunte pe vremea când Boc tăia salariile și pensiile, minte cu nerușinare, proiectul care are ca obiect premierea sportivilor Clubului Comexim pentru performanţele deosebite obținute la Campionatul Mondial de Fotbal Tenis din Cipru, fiind iniţiat în realitate de primarul Cristian Resmeriţă.

Există zvonul că după modelul Alina Gorghiu-Dej, consilierul galben fost portocaliu Roșu, umblă prin Lupeni, pe la uşile oamenilor cu sandvișul în mână și sperie copiii să nu voteze cu Victor Ponta. Din fericire, la noi nu votează copiii, iar lupenenii sunt suficient de maturi ca să nu creadă în minciunile unora ca Cristian Roșu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: