Eugen Duma promite: „Ce a fost greu a trecut, luptătorii vor face deplasarea la Herculane”

     lupte_libere    Pentru prima dată în 20 de ani de când sunt lupte la Clubul Inter Petrila niciodată luptătorii nu au lipsit de la o competiţie organizată în judeţ. Şi nu o spunem noi ci o spun cunoscătorii din domeniu.

Absenţa luptătorilor petrileni de la Cupa Iancu de Hunedoara a atras numeroase semne de întrebare, ce se întâmplă la Petrila? Lipsa banilor i-a împiedicat pe petrileni să se deplaseze în judeţ, unde cu siguranţă ar fi avut şanse la medalii. Preşedintele clubului Eugen Duma recunoaşte că a avut o lună grea în care nu au fost bani pentru că fondurile alocate de Primăria Petrila sunt pe final, dar promite că va face totul ca sportivii să nu se mai confrunte cu astfel de situaţii neplăcute.

„Luna septembrie a fost o lună foarte grea pentru noi în care am stat rău ca banii. Dar situaţia se va schima din luna octombrie. Luptătorii vor merge la competiţia de sâmbătă de la Herculane, asta pot să vă spun sigur. Ne vom descurca, mai pe caiet, mai de la sponsori, vom găsi noi o soluţie. Avem în continuare şi sprijinul Primăriei Petrila. Anul acesta bugetul a fost de două miliarde lei vechi pentru toate cele şapte secţii ale clubului”, a declarat Eugen Duma.

Tot din cauza banilor nici echipa de popice Inter Petrila nu a putut fi prezentă la competiţia europeană CUPA NBC, dar aici antrenorul Marcel Dobrică a recunoscut că nici nu ar fi avut un lot pentru o asemenea competiţie. „Noi avem nişte rezultate, în acest sport, nu puteam să mergem să ne facem de râs”, a spus Marcel Dobrică. (L.J.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: