Regal muzical pe scena Palatului Cultural Minerul din Lupeni

palat spectacol (4)         A şasea ediţie a festivalul folk „CÂNTEC     PENTRU PRIETENI” s-a întors la Lupeni

Sâmbătă seara, la iniţiativa primarului Cristian Resmeriţă, Primăria şi Consiliul Local al municipiului Lupeni în colaborare cu Cătălin Stepa, fiul Tatianei Stepa au organizat la Palatul Cultural Minerul din Lupeni, Festivalul de Muzică Folk „CÂNTEC PENTRU PRIETENI” in memoriam Tatiana Stepa.

palat spectacolÎntr-o seară cu o mare încărcătură emoţională, sala Palatului plină la refuz a vibrat de muzică şi aplauze.

Seara a fost deschisă de tineri artişti cu voci de excepţie care au adus în scenă melodii cântate de Tatiana Stepa de-a lungul anilor dar şi creaţii noi şi a fost continuată de artişti celebrii a-i muzicii folk: Florentin Budea, Dinu Olăraşu şi a fost încheiată de palat spectacol (2)marele artist Victor Socaciu, care a ridicat auditoriul în picioare şi a făcut ca minute în şir sala Palatului să răsune de aplauzele celor peste 350  de persoane prezente în sală.

  „Mă bucur că în această seară am reuşit să organizăm acest spectacol in memoria Tatianei Stepa, le mulţumesc tuturor celor care ne-au încântat în această seară cu vocile lor de palat spectacol (1)excepţie şi în mod deosebit mareului om şi artist Victor Socaciu. Este un început, Palatul Cultural Minerul este locul unde am reuşit să aducem acasă o mare valoare a municipiului Lupeni,  acesta va fi o rampă de lansare pentu toate talentele din localitatea noastră, vom organiza şi alte spectacole prin care tinerii noştri talentaţi să poată fi puşi în valoare, spectacole prin care să aducem şi să facem cultură în municipiul Lupeni”, a ţinut să precizeze tânărul primar al Municipiului Lupeni, Cristian Resmeriţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: