O nouă viziune de dezvoltare pentru municipiul Lupeni

     lucrari edilitare lupeni       După câştigarea alegerilor, Cristian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni a impus o nouă viziune de dezvoltare a localităţii pe care, acum, o păstoreşte, punând în practică cele mai bune idei pe care i le-au furnizat atât cetăţenii, cât şi echipa de consilieri şi colegii din primăria şi consiliul local.

Deciziile cele mai bune au fost luate împreună şi totul se vede acum în reacţia oamenilor, a cetăţenilor care, l-au felicitat pentru prima luna de mandat, încheiată cu succes, prin organizarea, în premieră a Zilelor Municipiului Lupeni, ce au constituit un bun prilej de a promova, sportul, tradiţiile şi obiceiurile locale, dar şi de a le oferi cetăţenilor trei zile de distracţie şi voie bună, în compania unor nume marcante ale muzicii populare şi uşoare româneşti. Începutul de săptămâna a debutat sub bun augur, pentru reprezentanţii administraţiei publice locale. Dacă la începutul anului se discuta numai de proiecte de modernizare a localităţii, iată că, zilele acestea s-a semnat cu succes şi primul contract de lucrări care vizează modernizarea străzii care duce către staţiunea Straja, proiect care cuprinde asfaltarea străzii, amenajare trotuare şi rigole. Cel mai important lucru este faptul că, după negocierea contractului, s-a reuşit atragerea unei economii la bugetul local de 600.000 de lei.

            “După cum bine ştiţi în localitatea noastră au demarat ample lucrări de modernizare, care să schimbe imaginea municipiului Lupeni. Lucrurile bine făcute pentru lupeneni se regăsesc şi în economiile pe care le-am făcut în bugetul local şi vreau să dă dau spre exemplu, finalizarea contractului aferent proiectului intitulat „Modernizare strada Calea Brăii, rest de lucrări”, unde putem să vă declarăm că, negocierile s-au finalizat cu succes. S-au făcut patru oferte şi am selectat firma care a oferit cel mai mic preţ, respectiv 437.455 lei cu TVA, în condiţiile în care valoarea estimată a lucrării era de 1.036.272 lei cu TVA, ceea ce a adus pentru noi, o economie la bugetul local, de şase miliarde de lei vechi. Lucrările care se vor executa în cadrul acestui nou proiect de anvergură pe care l-am promis locuitorilor din municipiul Lupeni, sunt lucrări de modernizare pe strada Calea Brăii, iar acestea cuprind: turnare de covor asfaltic, amenajarea de trotuare şi amenajare rigole”, a declarat Cristian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: