Se caută soluţii pentru salvamontişti

salvamont-1            La finalul  săptămânii trecute,  salvamontiştii din municipiul Lupeni au avut o primă întâlnire cu deputatul Cristian Resmeriţă, căruia i s-au adus la cunoştinţă problemele cu care aceştia se confruntă. Salvamontiştii solicită bani pentru funcţionarea optimă a Serviciului Public Salvamont din staţiunea Straja şi pentru plata salariilor salvatorilor montani.

„Fiind un serviciu de utilitate publică voi încerca să identificăm soluţiile cele mai bune pentru a ne achita datoriile faţă de cei care-şi pun ei înşişi vieţile în pericol,  pentru a salva pe cei care au nevoie de ajutor”, a ţinut să declare deputatul hunedorean.

Situaţia salvamontiştilor din Lupeni nu este una singulară, ci este o situaţie generalizată la nivel naţional. Chiar dacă responsabilităţile au fost  pasate dintr-o parte în alta. Deputatul Cristian Resmeriţă a declarat că va pune în atenţia forurilor competente situaţia reală a salvamontiştilor din România şi a promis că la viitoarea întâlnire să revină în mijlocul acestora cu veşti bune. Următoarea întâlnire a deputatul cu salvamontiştii va avea loc vineri, 25 octombrie 2013. (E.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: