1 iunie la Palatul Cultural

Elevii de la Clubul Copiilor din municipiul Lupeni şi grădiniţele „Lumea Copiilor” vor sărbători în avans ziua de 1 iunie şi vor organiza cu acest prilej şi serbările de sfârşit de an şcolar.

copii palat   Elevii pregătiţi de prof. Claudiu Dragotă vor pregăti un inedit program artistic, iar preşcolarii pregătiţi de dna prof. Carmen Toropu vor pregăti şi ei un dans pentru toţi invitaţii. În foaierul Palatului Cultural va fi organizată o expoziţie de machete şi diorame realizate de elevii pregătiţi de profesorul Alin Apostoiu.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului Consiliul local a aprobat desfăşurarea spectacolului în palat şi a aprobat o sumă de bani pentru premierea celor mai buni dintre cei mai buni, mulţi dintre elevii Clubului Copiilor din municipiul Lupeni dar şi de la grădiniţe fiind premianţi la diferite concursuri. Evenimentul dedicat celor mai mici dintre locuitorii municipiului Lupeni se va desfăşura sâmbătă, 28 mai, începând cu orele 10.00 şi pe lângă artişti vor fi prezenţi şi părinţii şi bunicii acestora. (E.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: