Prima verificare a generaţiei viitoare

gimnastica     Douăzeci de mici gimnaste care se pregătesc la CNS „Cetate” Deva în cadrul programului „Ţară, ţară vrem campioane” au luat startul, la prima competiţie din cariera lor ce se desfăşoară în aceste zile la Constanţa.

„Ţară, ţară vrem campioane” are ca obiectiv testarea abilităţile dobândite de la începutul programului de pregătire şi până în prezent. Prima performanţă a acestui proiect o reprezint faptul că din 200 de fetiţe selecţionate în anul 2014 la acest concurs vor participa 167 de mici gimnaste.

Programul „Ţară, ţară vrem campioane” are ca obiectiv crearea unei baze de selecţie pentru viitorul gimnasticii feminine şi este promovat de Fundaţia „Casa Campionilor”, în parteneriat cu Federaţia Română de Gimnastică. „Ţară, ţară vrem campioane” este un proiect ambiţios pentru gimnastica românească, care are ca scop principal revigorarea gimnasticii româneşti prin crearea unei baze de selecţie pentru gimnastica feminină. Programul a început în septembrie 2014 şi se va termina în iunie 2017.(L.J.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: