K1 de viitor pentru judeţul nostru

Uricani K1  Sportivul Claudiu Ciocănel, legitimat la clubul „Gladyators Gym” Deva, a triumfat în primul său meci disputat în cadrul unei gale semi-profesioniste de kick-box şi MMA şi se anunţă a fi un „gladiator” de mare viitor. Tânărul de 18 ani din Deva l-a învins, la puncte, pe Mircea Dumitrescu (Sibiu) în cadrul promoþiei UFT (Ultimate Fighting Tournament) care s-a desfăşurat la Cluj-Napoca. De altfel, sportivii deveni alături de cei de la clubul Milenium Fight Uricani ţin ştacheta ridicată pentru judeţul nostru. După 15 victorii, din care şase prin KO, în duelurile din galele rezervate copiilor şi juniorilor, Claudiu Ciocănel, de la „Gladyators Gym”, a făcut pasul în galele rezervate seniorilor semi-profesionişti. Sportivul antrenat de Claudiu Florescu a câştigat, la puncte, cu deciziei unanimă a arbitrilor, după un meci spectaculos, în faţa mult mai experimentatului Mircea Dumitrescu (Sibiu).

            „A fost primul meci într-o gală de seniori şi primul examen trecut cu brio în drumul spre o carieră de profesionist în sporturile de kombat”, a spus antrenorul Claudiu Florescu. În cadrul Galei UFT de la Cluj au luptat 24 de sportivi în 12 meciuri, cinci de kick-box şi şapte de MMA (Mixed Martial Arts), în faţa a peste 3.000 de spectatori. Antrenorul Claudiu Florescu a precizat că pentru Claudiu Ciocănel urmează o serie de meciuri de selecţie pentru a fi promovat în galele de Super-Kombat.

„Primul duel test va fi în data de 7 mai la Bucureşti, iar dacă va câştiga la această preselecţie atunci va lupta, în luna iulie, într-o gală de Super-Kombat, tot la Bucureşti. Claudiu este un sportiv talentat şi muncitor şi îmi pun mari speranţe că va deveni un luptător de top”, a precizat Claudiu Florescu. Până atunci sportivii de la „Gladyators Gym” vor participa la „Cupa României” care va avea loc la Herculane, iar clubul din Deva va organiza a IV-a ediţie a „Cupei DHS”, în data de 15 mai, la Sala Sorturilor din Deva. De asemenea o competiţie importantă pentru judeţ va avea loc pe data de 28 mai la Uricani, o gală de K1 care va fi organizată de către Primăria Uricani.

Loredana JUGLEA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: