Tentativă de suicid a candidatului PNL la Primăria Lupeni, Constantin Brânduşe. Acesta a ajuns la spital după ce a înghiţit un pumn de pastile Diazepam

brandusa - molot            Constantin Brânduşe, eternul candidat la Primăria Lupeni, a ajuns luni în comă la Spitalul Municipal Lupeni după ce a înghiţit 20 de pastile de Diazepam. Ambulanţa a fost chemată de familie, care şi-a dat seama că ceva nu este în regulă văzând că acesta nu se mai trezeşte. Din primele informaţii rezultă că sinucigaşul nu ar fi spus nimănui ce are de gând. Acesta ar fi înghiţit tabletele de Diazepam după care s-a pus în pat şi nu s-a mai trezit. Constantin Brânduşe a fost transportat iniţial la Spitalul Municipal Lupeni, iar diagnosticul a fost de intoxicaţie acută voluntară cu Diazepam. Aici i s-au făcut spălături stomacale, a fost stabilizat după care a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, dată fiind starea gravă de sănătate a pacientului.

Lupenenii ştiu că Brânduşe nu este la primul gest de acest fel, acesta mai având cel puţin o astfel de tentativă, pe vremea când era cunoscut drept „Costel după cox” acesta aruncându-se cu maşina în Jiu în urma unei decepţii în dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: