Scandal la Uricani pentru un “protejat” al primarului

Pe surse, am aflat că miercuri, taman pe la miezul zilei, cetăţenii din blocul 82 şi din blocurile învecinate de pe Aleea Brazilor au luat cu asalt primăria oraşului Uricani pentru ai „urechea” pe mai marii oraşului care şi-au permis în a acorda unele privilegii „protejaţilor” lor.

Cum aici se petrec lucruri necurate, cu acordul şi girul servililor din Consiliul local, se pare că acel „protejat” demarase lucrările de construcţie pentru un garaj propriu, care era lipit de un bloc. Ori dacă se ajungea la final cu lucrarea, pentru unii locuitori din bloc, se obtura lumina soarelui şi aceasta nu le mai răzbătea în apartamente.         Dar, cetăţenii spuneau că locaţia actuală unde începuse construcţia nu era cea definitivă, împricinatul primind concesionare să-şi ridice garajul tocmai sub bloc, sub apartamentul de unde probabil îşi făcea scară interioară de acces. Ori, normativele în construcţii nu permit astfel de modificări în structura blocului şi cu siguranţă nici cei de la ISU nu o să dea niciodată autorizaţie pentru o astfel de lucrare.

Păi cu construcţia garajului lipit de bloc, cum rămâne? Nu a mai rămas nimic, pentru că locatarii şi cetăţenii din zonă s-au dus la primărie pentru a cere socoteală „cum de şi-au permis primarul şi viceprimarul să facă asemenea măgării. Ce, este oraşul lor?” Scandalul putea degenera, iar cetăţenii vor să li se facă dreptate. Cum în oraşul din vestul Văii Jiului cu siguranţă se va trece la ameninţări şi intimidări reamintim că nu ne este frică şi suntem puşi în faţa faptului împlinit de a dezvălui matrapazlâcurile care se petrec în acea localitate.

Sperăm ca, oamenii să se deştepte odată şi să-şi aleagă oameni devotaţi, care să lucreze, într-adevăr în folosul cetăţeanului şi nu pentru interese personale, de grup, sau pentru anumiţi „protejaţi”.

Angella Dumitraşcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: