Daniel Cojocaru: “Vreau să revin la forma dinainte”

  daniel cojocaru   După o absenţă de trei ani de zile de pe terenurile de joc a revenit la Ştiinţa Petroşani, fostul ei căpitan, Daniel Cojocaru. Jucător de lot naţional, acesta s-a arătat încântat de pasul făcut spre marea sa iubire.

La 29 de ani, Daniel Cojocaru revine pe terenul de rugby. Tocmai la marea lui iubire, Ştiinţa Petroşani, echipă de care s-a despărţit în urmă cu trei ani de zile după un clinici verbal avut cu antrenorul de atunci al Ştiinţei, Alexandru Lupu, dar şi cu cei din conducere. Între timp apele s-au liniştit şi jucătorul şi-a mai dat o şansă atât lui cât şi echipei la care s-a întors. Daniel Cojocaru nu a revenit singur. Cu un alt coleg la fel de talentat ca şi el, Cătălin Sabău.

Au trecut trei ani de când am plecat de la Ştiinţa. M-am întors, am participat deja la primele antrenamente şi pot spune că sunt mulţumit de alegerea făcută de mine. Vreau să m pregătesc şi să revin la forma de altă dată”, a declarat, Daniel Cojocaru.

Nouă ani a evoluat Cojocaru în tricoul Ştiinţei Petroşani şi are nu mai puţin de trei promovări în Superligă. Lupeneanul se mai poate lăuda cu prezenţe în lotul naţional Under 19, Under 20, dar şi cu participarea echipei de rugby în 7 a României, seniori, la Campionatul European. La Ştiinţa i-a regăsit pe foştii săi colegi: Daniel Ivan, Cătălin Sabău, Ciule, Coge, Vâlceanu.

Din nou la lot

Naţionala de rugby a României se pregăteşte pentru cel de-al treilea meci din Cupa Europeană a Naţiunilor. Stejarii vor întâlni pe data de 27 februarie, la Iaşi, Rusia, un meci ce va avea loc de la ora 14:00 Şi va fi transmis în direct pe Dolce Sport2. Pentru acest meci, staff-ul tehnic al echipei naţionale a convocat un lot de 32 de jucători, 17 înaintaşi si 15 jucători de treisferturi. Printre cei convocaţi se află şi fostul jucător al Ştiinţei Petroşani.                               Loredana JUGLEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: