MEN SANA IN CORPORE SANO

competitie crucea rosie        Sala de sport de la Colegiul Hermes din Petroşani va găzdui la finele acestei săptămâni, prima ediţie a Cupei Crucii Roşii Petroşani la fotbal. Evenimentul este sprijinit de Primăria municipiului Petroşani şi este organizat la iniţiativa consilierului local Costel Postolache, după ce voluntarii de la Crucea Roşie şi-au exprimat dorinţa de a organiza o astfel de competiţie între diferite echipe ale instituţiilor publice petroşenene şi nu numai.

„Prin această competiţie sportivă încercăm să încurajăm sănătatea prin mişcare, pentru a avea un corp şi o minte sănătoasă”, a ţinut să declare directorul subfilialei Felicia Vintan. În competiţie s-au înscris echipe de la: Apa Serv, Pompierii Petroşani, Mina Livezeni, Mina Lonea, TSD Petroşani, Colonia Bebeto, Crucea Roşie Petroşani, Crucea Roşie Vulcan, Poliţia Locală.

Echipele se vor întrece încă de vineri şi sâmbătă, iar duminică începând cu orele 12.00 vor avea loc cele două finale, iar de la orele 13.00 se vor duela cele mai bune echipe ale Văii Jiului, care sunt înscrise în competiţie. (A.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: