Deputatul Cristian Resmeriţă: Promisiune îndeplinită!

microbuz      Începând din data de 29.10.2015, locuitorii municipiului Lupeni beneficiază din nou de transport local. Aşa cum promitea cu câtva timp în urmă, ca urmare a implicării deputatului Cristian Resmeriţă, problema transportului local în municipiul Lupeni a fost rezolvată. Şi nu oricum, ci în favoarea cetăţenilor.

Transportul este asigurat cu microbuze moderne, iar traseul principal va fi: Centru Lupeni – Braia – Vâscoza – Bărbăteni 1 – Bărbăteni 2 şi retur. Intervalul orar în care este asigurat transportul în municipiul Lupeni este 6.00 – 22.00. Firma câştigătoare oferă acum un serviciu regulat de transport în condiţii şi confort oferit călătorilor şi respectă toate facilităţile care sunt acordate transportului de persoane pentru următoarele categorii: transport gratuit pentru veteranii de război şi a persoanelor cu handicap conform Legii 448/2006.

„Împreună cu angajaţii Primăriei Lupeni am căutat şi am găsit soluţii pentru rezolvarea problemei transportului local în municipiul nostru. În urma demersurilor făcute către Primăria Lupeni, ca urmare a numeroaselor solicitări primite la biroul meu parlamentar din partea cetăţenilor din Lupeni, s-au depus toate eforturile ca această problemă să fie rezolvată şi nu oricum ci în favoarea acestora. Astfel, criteriile prevăzute la stabilirea firmei câştigătoare au fost foarte   exigente şi au avut în vedere ca aceasta să asigure cele mai bune condiţii pentru cetăţeni, atât din punct de vedere al stării tehnice şi condiţiilor oferite de mijloacele de transport, personal angajat, cât şi al tarifelor practicate. Putem spune astfel că începând de joi, 29 octombrie, cetăţenii municipiului Lupeni beneficiază de transport local în condiţii optime, firma care asigură transportul practică chiar un tarif redus de la 1,5 lei/bilet cât era anterior acestei licitaţii, la 1 leu/bilet, venind astfel în sprijinul cetăţenilor atât din punct de vedere al confortului, cât şi al tarifelor practicate”, a ţinut să declare deputatul Cristian Resmeriţă.

Transportul s-a reluat chiar în săptămâna premergătoare unei mari sărbători, Luminaţia, reacţia călătorilor fiind una de satisfacţie „Ne bucurăm că s-a reluat transportul. Am constatat că şi preţul a scăzut, aveam nevoie de acest serviciu în localitatea noastră, timpul de aşteptare în staţii nu mai este atât de mare. Sunt multe persoane în vârstă care circulă cu aceste mijloace de transport local, pentru a scurta şi timpul necesar de a ajunge dintr-un loc, în altul”.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: