Invitaţie la Zilele Municipiului Lupeni

tinu veresezan   La finele acestei săptămâni, municipiul Lupeni va fi în sărbătoare. Timp de trei zile lupenenii şi nu numai se vor putea delecta ascultându-i pe artiştii preferaţi. Pentru buna organizare a Zilelor Municipiului Lupeni, Consiliul local a aprobat suma de 15.000 de lei pentru cheltuieli care privesc aprovizionarea cu energie electrică şi de organizare. Evenimentele se vor desfăşura pe bld. Tudor Vladimirescu.

norica hategan    De buna desfăşurare a acestor manifestări se va ocupa o firmă specializată, care şi-a anunţat disponibilitatea de a plăti serviciile artiştilor care vor evolua în cele trei zile de spectacol. Agenţii economici şi vânzătorii ambulanţi vor oferi o paletă largă de servicii, inclusiv produse tradiţionale care se comercializează la astfel de evenimente. Ziua de vineri este dedicată folclorului. Vedeta serii va fi cunoscutul şi îndrăgitul artist Tinu Veresezan, iubit de comunitatea lupeneană, care vine cu drag în Valea Jiului ca să ofere publicului spectator melodiile sale deosebite. Vor mai evolua în program Corneluţ Todea şi îndrăgita interpretă din oraşul Călan, Norica Haţegan. Sâmbătă, pe scenă vor urca Adi Câmpeanu, Florentin Budea, Ester, şi unul dintre cei mai difuzaţi artişti ai momentului, Doddy, iar ziua de duminică este dedicată trupelor şi artiştilor din Valea Jiului.

            „Cu siguranţă va fi o atmosferă de sărbătoare. În numele Primăriei şi Consiliului local Lupeni, invit prin intermediul publicaţiei dumneavoastră toţi cetăţenii municipiului Lupeni să ne fie alături în cele trei zile în care vom sărbători zilele municipiului nostru. Programul este atractiv, încercăm să     promovăm în special artiştii şi trupele noastre locale, dar avem ca şi invitaţi interpreţi şi formaţii îndrăgite de publicul larg. Îi aşteptăm pe toţi cu voie bună, distracţie şi surprize”, a ţinut să transmită primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmeriţă. (E.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: