Universitatea Petroşani, locul trei la “Cupa Simeria”

Echipele de juniori D ale cluburilor Aurul Brad şi Universitatea Petroşani au ocupat locurile doi şi trei la turneul pentru copii şi juniori, organizat de clubul CFR Simeria. Trofeul a revenit formaţiei LPS Arad care a dispus în finală de Aurul Brad cu scorul de 3-1. Ediţia a III-a a „Cupei Zilele Oraşului Simeria” a aliniat la start opt echipe de juniori D (născuţi în anii 2003-2004) din judeţele Arad, Alba şi Hunedoara care au jucat în sistem campionat – fiecare cu fiecare – în cadrul a două grupe. Aurul Brad (antrenor Emil Polvrea) a ocupat locul I în grupa A, deşi a pierdut meciul direct cu ocupanta locului doi, Viitorul Abrud (antrenor Costică Moldovan).

Pe ultimele poziţii ale grupei s-au situat Atletico Arad (antrenor Bogdan Oneţ) şi CFR Simeria I (antrenor Dorin Costea). LPS Arad (antrenor Dinu Donca) a obţinut victorii pe linie în Grupa B, fiind urmată în clasament de Universitatea Petroşani (antrenor Gabriel Niţu), CFR Simeria II (antrenor Dorin Costea) şi Junior Alba Iulia (antrenor Alexandru Kalanyos). Liderele grupelor, Aurul Brad şi LPS Arad, au jucat finala competiţiei, arădenii câştigând trofeul după o victorie cu 3-1.

În finala mică, Universitatea Petroşani a dispus de Viitorul Abrud cu scorul de 2-0, în meciul pentru locurile 5-6, Atletico Arad a învins CFR Simeria II, cu 2-0, iar în partida pentru locurile 7-8, Junior Alba Iulia a trecut de CFR Simeria I cu scorul de 2-1. Campioni cu echipa, juniorii de la LPS Arad şi-au trecut în palmares şi două trofee individuale. Sergiu Stoica a câştigat concursul de penalty-uri, la care au participat câte doi jucători din fiecare echipă, iar Marcel Mercioiu a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.

Celelalte premii individuale au revenit următorilor: cel mai bun portar – Mihai Deoancă (Aurul Brad), golgeterul competiţiei – Sebastian Muntean (CFR Simeria) – 5 goluri marcate; cel mai tânăr jucător – Aby Furdui (Viitorul Abrud). Premiul „Fair Play” a fost primit de echipa Viitorul Abrud, iar „Premiul Prieteniei” a fost acordat grupării Universitatea Petroşani.(L.J.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: