Valea Jiului este o pepinieră de talente muzicale

fetele petro cu nela   „Respectul valorează mai mult decât celebritatea, demnitarea mai mult decât renumele, iar cinstea mai mult decât gloria” .

Plecând de la acest motto, cei din cadrul Federaţiei Star Music din România şi-au propus să organizeze prin ţară şi nu numai, festivaluri concurs în care să fie descoperite noi talente artistice şi, mai apoi, să le promoveze în diferite festivaluri, concursuri naţionale şi internaţionale, evenimente culturale, etc. Un astfel de eveniment a avut loc la finele săptămânii, la Vulcan, cei mai buni dintre interpreţii de muzică uşoară şi populară întrecându-se pentru diplomele şi premiile în cadrul concursului „Staruri hunedorene”. După deliberări, juriul a conferit „Marele Trofeu” fetelor din grupul vocal „Ansamblul Jienii Petroşaniului” coordonat de inimoasa instructoare şi interpretă Nela Mihalache, care iată, îşi vede încununată munca de descoperire a talentelor şi de a-i îndruma în tainele muzicii.

Printre premianţii cu locul I se mai regăsesc: lupenenii Mihai Bodogan la secţiunea populară şi uşoară, Andreea Popa şi uricăneanca Mădălina Străuneanu la secţiunea uşoară. Iar lupeneanca Andreea Popa va fi unul dintre concurenţii României din cadrul Festivalului Concurs Internaţional „DEI GIOVANI PIACENZA”, care va avea loc în Italia, în luna august a.c.(E.D.)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: