Invitaţie la Zilele Municipiului Petroşani

AFIS FINAL SAMBATA          De vineri, 29 mai, Municipiul Petroşani este în sărbătoare. Petroşenenii şi nu numai, sunt invitaţi să participe la competiţiile sportive, la diferite concursuri, la spectacolele de teatru şi Parada Carnavalului organizate în parteneriat cu actorii şi conducerea teatrului petroşenean, expoziţii de pictură, concurs de orientare turistică în zona Brădet, concerte de muzică folk, un concert de muzică clasică susţinut de profesorii de la Liceul de Artă din Deva în Peştera Bolii şi două spectacole în aer liber, sâmbătă şi duminică.         

În sala de marmură a primăriei, vineri, începând cu orele 16.00 va avea loc deschiderea oficială a „Zilelor Municipiului Petroşani, ediţia a XIV-a” cu un program divers care va cuprinde înmânarea unor diplome de Cetăţean de Onoare următorilor: dr. Adrian Sora, notarului Nicolae Gherghin şi preşedintelui Asociaţiei Schi Turism Montan Pro Parâng, Cazimir Radvanski. Vor primi medalii PRO URBE reprezentanţii valoroşi ai comunităţii locale şi vor fi premiaţi totodată şi elevii câştigători ai unor olimpiade, concursuri şi competiţii naţionale şi internaţionale.

            „Vom decerna câte o medalie consilierilor locali. Şi vă spun de ce facem acest lucru. Din punctul meu de vedere, consilierii locali, în afară de faptul că prinesc doar acel certificat care atestă că sunt consilieri, nu au nicio altă dovadă palpabilă că, au fost cândva, consilieri în C.L. Petroşani. (…) După cum vedeţi, în prezentarea făcută, activităţile de la Petroşani nu constau doar în spectacole de muzică populară ori uşoară. Avem o paletă largă de acţiuni cultural sportive şi artistice, de înaltă ţinută, la care ne-am dori să participe cât mai mulţi cetăţeni, de la cei mai mici, până la cei mai mari. Acest eveniment pe care-l   organizăm şi care, iată a ajuns la ediţia cu numărul 14, reprezintă o ocazie de a fi cu toţii împreună şi de a particpa la acţiuni interesante şi recreative, de a ne   bucura împreună, de a socializa. Sper ca anul acesta să ne ajute şi vremea şi doresc cetăţenilor să se simtă cu toţii cât mai bine. Vă aşteptăm cu drag, la Zilele municipiului Petroşani”, a precizat primarul municipiului Petroşani, într-o conferinţă de presă, în care a fost prezentat programul activităţilor cultural artistice şi sportive din cadrul Zilelor Municipiului Petroşani.

Angella Dumitraşcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: