Rezultate valoroase la ,,Alba Motor Challange”

melczer jrPatru dintre cei şapte piloţi din judeţul Hunedoara au reuşit să se claseze în partea superioară a clasamentului etapei a II-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, „Alba Motor Challenge”, desfăşurată la Straja, judeţul Alba. Cele mai bune rezultate au fost reuşite de Cornel Gărdean (Haţeg), Mihai Ciurea (Haţeg), Mihai Cîmpeanu (Brad) şi Cosmin Săliştean (Deva). Dublul campion naţional, Mihai Cîmpeanu (Mitshubishi Tommi Makinen), din Brad, a avut din nou probleme tehnice şi s-a situat pe locul 22 la general şi pe poziţia a 15-a la grupa H.

„Nici de data aceasta maşina nu a mers cum îmi doream. În manşa a doua de concurs a patinat ambreiajul şi am pierdut secunde preţioase în lupta pentru locurile fruntaşe. Cursa a fost una nebună şi spectaculoasă, fiind marcată de ieşiri în decor şi alte incidente”, a spus Mihai Cîmpeanu.

Cosmin Săliştean (Mitshubishi Lancer Evo VI) s-a situat şi el în prima jumătate a clasamentului, ocupând locul 25 la general, din 51 de participanţi, şi fiind pe locul cinci la grupa N. Cosmin Vidican (Renaul Clio) a abandonat, iar Ionuţ Rudeanu (Mitshubishi Lancer Evo IX) nu a participat la cursă din motive obiective. O prestaţie promiţătoare a avut pilotul Cristian Melczer (Ford Fiesta) din Petroşani, aflat pentru prima dată în cariera sa la un astfel de concurs cu piloţi licenţiaţi. Pilotul din Petroşani s-a clasat pe locul 38 la general, pe şapte la categoria debutanţi şi pe locul al doilea la clasa sa.

Loredana JUGLEA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: