Sfântul Gheorghe goleşte Primăria Vulcan de funcţionari

       ile chef     Pe 23 aprilie, pe la orele 14.00, prin Primăria Vulcan sufla vântul. Am aflat pe surse că nu este vorba despre un chiul general ci despre un chef organizat cu ocazia zilei onomastice a şefului administraţiei locale, Gheorghe Ile. Astfel, prin dispoziţie verbală de primar, toată suflarea din primărie, sau aproape toată, a fost convocată la Cabana Căprişoara, stabilimentul unde fac chefuri şi îşi serbează zilele ştăbărimea din primărie şi instituţiile subordonate.

Tot pe surse se zice că funcţionărimea din primărie nu consumă totuşi gratis, fiind făcută o chetă pentru cumpărarea unui cadou, probabil consistent, eventual un ceas deosebit pentru colecţia primarului care valorează câteva mii de euro.

S-ar părea că planificarea matinală a chefului s-a făcut şi de frica hoţilor de cupru, care puteau să-i lase în beznă, aşa cum au mai făcut-o de câteva ori, furând cablul electric care alimentează cabana. Pentru primarul Ghiţă Ile, un sincer şi călduros La mulţi ani şi mulţi bani, din partea redacţiei ziarului, a cetăţenilor de pe Aleea Muncii care orbecăiesc spre casă din cauza lipsei ilumina-tului public, a celor care îşi rup maşina pe drumul spre mina Vulcan şi a multor altor beneficiari ai realizărilor unei administraţii în slujba cetăţeanului, aşa cum este cea de la Vulcan. Să ne trăieşti la mulţi ani, Ghiţă, şi la mai mare. Poate, din bani publici, adică din partea tuturor vulcănenilor, un gipan 4×4 de trei tone, numa bun de urcat la porcărie sau la moşia consilierei de imagine. Nu de alta, dar Loganul poliţiei comunitare a cam început să scârţâie după atâtea drumuri de Dealu Babii.

A.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: