Curăţenie de primăvară în municipiul Lupeni

OLYMPUS DIGITAL CAMERA    Pentru că mai sunt doar două săptămâni până la sărbătorile pascale, reprezentanţii administraţiei publice locale din municipiul Lupeni au dispus declanşarea campaniei, “curăţenia de primăvară” în toate cartierele municipiului. Se vrea cu adevărat o schimbare şi este bine ca şi cetăţenii să răspundă la iniţiativa reprezentanţilor primăriei. Împreună cu beneficiarii venitului minim garantat s-a purces la măturarea tuturor străzilor, la acţiuni de curăţenie în jurul blocurilor, etc.

Toaletarea pomilor şi curăţenia în zonele verzi sunt în atenţia celor care trebuie să o facă. Şi cum în staţiunea Straja încă se poate schia, aici se va trece la curăţenie generală împreună cu reprezentanţii proprietarilor de cabane şi pensiuni din zonă, iar gunoiul rezultat în urma acestei campanii va fi transportat acolo unde-i este locul.

„Vrem să întâmpinăm turiştii, care vor să-şi petreacă sărbătorile pascale în staţiunea Straja, într-o atmosferă curată. Cu siguranţă gradul de ocupare va depăşi în acea perioadă 70% şi este bine să le oferim un mediu curat, nealterat”, au spus reprezentanţii asociaţiei lupenene. Primăria municipiului Lupeni va face tot ceea ce este posibil ca cetăţenii să simtă o schimbare în bine, şi să se aducă un plus de culoare de sărbătorile pascale. Zilele viitoare, şi parcul unde la avea loc procesiunea din Vinerea Mare va intra în curăţenie generală: se vor toaleta pomii, se vor curăţa mormintele eroilor municipiului, pentru ca, în ziua procesiunii totul să fie ca la carte. Iar în aceste demersuri, demarate de începerea curăţeniei de primăvară sunt aşteptaţi să li se alăture reprezentanţilor primăriei şi asociaţiile de proprietari şi voluntari din cadrul unor ong-uri. (E.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: