ADI pentru promovarea ideilor de afaceri în Valea Jiului

tibi suparat  După vizita pe care a efectuat-o în Austria, unde a vizitat un parc industrial din Viena şi s-a întâlnit la Camera de Comerţ din Viena cu potenţiali investitori, care ar putea dezvolta afaceri şi în Valea Jiului, primarul Tiberiu Iacob Ridzi a organizat o conferinţă de presă în care, a prezentat concluziile vizitei efectuate şi va iniţia în curând, invitaţia colegilor primari din Valea Jiului de a se constitui într-o asociaţie, care să promoveze oportunităţile de afaceri, care pot fi oferite şi negociate ulterior şi cu alţi potenţiali investitori din alte ţări extracomunitare.

            „Opinia mea este să mergem spre această zonă, în care trebuie să ne promovăm foarte bine ceea ce avem de oferit. Pentru că, dacă nu o facem noi, nu o face nimeni. Cred că primarii şi consiliile locale trebuie să înfiinţeze o ADI, pe dezvoltare, aşa cum avem pe apă, gunoi sau alte servicii care sunt ogerite cetăţenilor din Valea Jiului „, a declarat primarul petroşănean. Şi tot în cadrul acestei vizite, primarul municipiului Petroşani a avut întrevederi şi cu oameni de afaceri din Algeria, care doresc să dezvolte colaborări şi afaceri cu firme româneşti în domeniul construcţiilor, domeniul lemnului şi prelucrării acestuia, cât şi în domeniul legat de dezvoltarea infrastructurii urbane.

„Statul algerian vrea să dezvolte activităţi comerciale cu ţări din Europa de Est şi Centrală. În discuţiile pe care le-am avut noi, ne-am declarat deschişi dumnealor şi pot să vă spun că sunt interesaţi de colaborări cu firme româneşti. Ambasada Algeriei va face o întâlnire la Bucureşti, unde probabil vom fi şi noi invitaţi”, a completat primarul Tiberiu Iacob Ridzi. (E.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: