Victorie pentru candidații social-democrați din Valea Jiului și la nivel județean

Alegerile locale de la 9 iunie 2024 au reconfirmat menținerea actualilor primari în funcții. Cu o prezență  la vot de 49,26%, județul Hunedoara s-a apropiat de scorul național.

  Laurențiu Nistor a fost validat pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Hunedoara, cu peste 70%.  O  surpriză a fost la Deva,  unde social democratul Lucian Rus a câștigat primăria.

Scoruri de peste 70%, chiar peste 80% pe alocuri au obținut și candidații PSD pentru funcția de primar în marile municipii ale județului, prin Dan Bobouțanu – la Hunedoara, Lucian Resmeriță la Lupeni, Dănuț Buhăescu la Uricani, Ovidiu Bălan la Orăștie, Florin Cazacu la Brad, Nicu Dunca la Aninoasa, Vasile Jurca la Petrila. Tiberiu Iacob Ridzi la Petroșani și Cristian Merișanu la Vulcan

Vreau să le mulțumesc tuturor locuitorilor din Valea Jiului, din județul Hunedoara și din România care au fost prezenți la vot,  ne-au acordat încrederea și votul lor, care a confirmat că PSD rămâne principalul partid în încrederea oamenilor.  Pentru Valea Jiului, competiția electorală s-a încheiat cu un rezultat așteptat de o largă majoritate a cetățenilor din această regiune a județului Hunedoara și anume  ”Victorie pentru candidații social-democrați în șase  din șase  localități ! În Valea Jiului s-a votat continuitatea”, a  spus senatorul  Cristian Resmeriță, președintele Organizației PSD Lupeni și președinte executiv al Organizației județene PSD Hunedoara.

”Partidul Social Democrat a obţinut un scor mai bun în comparaţie cu alegerile din 2020. Vom avea mai multe consilii judeţene, mai mulţi primari în municipii reşedinţă de judeţ, mai mulţi primari în oraşe, în comune şi mai mulţi consilieri judeţeni şi locali, iar acest lucru se vede şi în scorul alianţei politice de la europarlamentare, unde am obţinut peste 50% din voturi. Ne-am îndeplinit obiectivul: Guvernul pe care îl conduc are legitimitatea românilor. România va avea o voce puternică în Parlamentul European şi vom putea lupta pentru obiective precum Schengenul terestru, salariul minim european şi mai mulţi bani pentru agricultură”, a transmis și președintele PSD, Marcel Ciolacu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: