GUVERNUL RĂSPUNDE PREZENT ÎN JUDEȚUL HUNEDOARA ȘI NU UITĂ DE VALEA JIULUI

             Partidul Social Democrat a demonstrat întotdeauna, dar mai ales în ultimii ani, nu doar că este cel mai mare, dar este și cel mai responsabil partid din România, punând pe primul loc oamenii, nevoile, speranțele și așteptările lor.

Municipiul Lupeni şi Valea Jiului a fost vizitat, acum, la final de  campanie electorală,  de cei mai importanți lideri naționali, vicepremierul Marian Neașcu și europarlamentarul  Mihai Tudose, de parlamentari hunedoreni, de președintele Consiliul Județean, Laurențiu Nistor, de ministrul Natalia Intotero.

În calitatea sa de gazdă și de președinte executiv la organizației județene, senatorul Cristian Resmeriță,  le-a mulțumit colegilor săi din toate localitățile Văii Jiului, prezenți la mitingul electoral, primari, consilieri județeni, membrii de partid și susținători ai  PSD.

În cuvântarea  sa, primarul Lucian Resmeriță a transmis: ”Este o mare bucurie pentru mine să avem, astăzi, alături de noi, ceea ce înseamnă PUTEREA PSD,  la nivel de București, oameni de valoare, care au curajul de a sta între OAMENI.  Singurul partid care a dat girul și care a aprobat înființarea noului CEVJ a fost  PSD și că sunt asumați în ceea ce privește dezvoltarea VĂII  JIULUI.  În această campanie electorală, singurii care au avut curaj  să stea printre oameni, au cei de la fost PSD și oamenii pe care îi avem astăzi aici, la Lupeni. Celelalte partide au arătat dezinteres total față de Valea Jiului  și față de județul Hunedoara, nu numai acum, dar și în urmă cu 20 de ani.  Avem curajul să stăm între oameni, de ce? Fiindcă am făcut în așa fel, încât, de-a lungul  carierei noastre politice, am știut să facem lucruri  pentru oameni și cu OAMENII. DUMNEAVOASTRĂ SUNTEȚI CEI CARE NE DAȚI NOUĂ, PUTERE. În acest moment zona  noastră  a atras 500  de milioane de euro, iar acest lucru se datorează negocierii bune  pe care au făcut-o europarlamentarii noștri la Bruxelles, se datorează guvernului, care a făcut în așa fel, încât, Văii Jiului i-au aprobat foarte multe proiecte, fiindcă primarii și echipele lor sunt unele foarte performante. Iar acest lucru se vede în zona noastră. Rugămintea mea este, ca și de acum încolo să sprijinim ceea ce înseamnă Valea Jiului și,  sunt convins, că acest lucru se va întâmpla și îmi doresc ca negocierile, care sunt în acest moment și, care, vor fi de acum încolo, care este un proiect pion, în ceea ce înseamnă România, iar noi, trebuie să facem în așa fel, să demonstrăm că o să evoluăm” .

Consiliul Județean și președintele Laurențiu Nistor a fost cel care a crezut în dezvoltarea Văii Jiului. Prezent la mitingul electoral de la Lupeni  a mulțumit colegilor din guvern pentru tot ceea ce au făcut pentru județul Hunedoara și pentru zona Văii Jiului.

”Nu întâmplător ei se află în Valea Jiului. Am avut discuții la CEVJ și mă bucur că am avut posibilitatea, alături de dumnealor, să  ascultăm toate  necazurile care sunt acolo. Apreciez pe toți liderii sindicali, cât de corecti au fost față de  noi,  cât de frumos ne-au explicat  problemele  lor,  care sunt ale țării, ale noastre, ale tuturor, care suntem responsabili, astăzi, să rezolvăm  problemele Văii Jiului. Vă mulțumesc și numărul mare care sunteți, astăzi, aici,  mă face să cred că duminica viitoare în Valea Jiului  vom număra cu 6, în față”. Acesta a fost contrazis de susținători, care au scandat”nu șașe, ci nouă”.

Ministrul FTES,  hunedoreanca Natalia Intotero a reitarat în intervenția sa  că,  cei din Valea Jiului și în special cei din Lupeni au fost mereu alături de MAREA FAMILIE SOCIAL DEMOCRATĂ.

Vreau să vă mulțumesc  pentru încrederea acordată si, după cum vedeți, iată și respectul  conducerii guvernului, ori de câte ori  este nevoie de ajutor, dânșii răspund  cu PREZENT  în județul Hunedoara și nu uită niciodată VALEA JIULUI”. Impresionat de numărul mare de participanți la miting, de prezența colegilor săi din guvern și a parlamentarilor hunedoreni, vicepremierul Marian Neacșu a spus: ”Mulțumesc pentru această primire extrem de călduroasă. Să știți că, îmi era tare dor de astfel de manifestări.  Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru PSD, pentru primarii noștri, pentru că îi susțineți, pentru că sunt oameni destoinici. Am fost declarați astăzi, eu și Mihai Tudose cei mai buni prieteni ai Văii Jiului. Și vă asigur, că suntem! Fără implicarea  premierului  Marcel Ciolacu, CEVJ nu ar fi existat. A fost o adevărată istorie, o adevărată luptă, pentru că, au fost acte normative, prost croite și avem datoria să îndreptăm totul , ca să facem posibil, ca aici, mineritul să funcționeze. Apoi, se fac multe lucruri pe programul de TRANZIȚIE JUSTĂ , dar sunt lucruri mărunte, așa cum a spus primarul Lucian Resmeriță., pentru micile afaceri. Dar, amintea Mihai Tudose și în discuția cu patronul irakian de la Mintia, ne-a promis că investiția  va „face pui”.  Și, l-am rugat ca acești pui să fie, localizați, aici, în Valea Jiului. Pentru că, aveți nevoie , de reașezare, de surse de venit sigure, de dezvoltare urbanistică și de programe importante  pentru comunități. Aveți aici, în Valea Jiului de atâta vreme primari destoinici și este foarte bine că îi sprijiniți și este foarte bine ca, duminică, 9 iunie îi sprijiniți să ia încă un mandat și încă, multe mandate  de acum înainte, cum au multe mandate, în spate, cu toții.  Și, pentru prima data în totalitate VALEA JIULUI A DEVENIT ROȘIE PE DE-A ÎNTREGUL ȘI ESTE MERITUL dumneavoastră, al tuturor, este meritul președintelui Consiliului Județean, Laurențiu Nistor, care va ținut împreună, om de echilibru, al marii familii  PSD  din Valea Jiului. Suntem mulți, suntem buni, sunteți cei mai buni  și vă mulțumesc”.

După ce a scos în evidență sprijinul prin alocarea de fonduri europene pe zeci  de proiecte, candidatul PSD Lupeni, Lucian Resmeriţă a declarat că vizita oficialilor  guvernamentali, reprezintă GARANTIA VIITORULUI, garanţia faptului că,  autorităţile centrale vor ajuta municipiul Lupeni  și Valea Jiului, ca să se dezvolte şi în continuare.

” Astăzi am asistat  în județul Hunedoara,  la un alt moment extraodinar: debutul unei investiții de un miliard și jumătate de euro,  într-un singur obiectiv industrial: centrala de la Mintia.  Sumă este  imensă și, cred, de neegalat în următorii  zeci de ani. Nu există nicio altă investiție  comercială  de asemenea anvergură.  Este un pariu câștigat  și,  moștenirea  domnului Nistor, a voastră, a  PSD-ului pentru ceea ce ați făcut pentru acest județ.  Veți vedea că această investiție uriașă va face pui, în zeci de alte făbricuțe conexe, evident ele se vor extinde și, de ele, va beneficia și forța de muncă din Valea Jiului. Este viitor și în minerit cu tot sprijinul guvernamental, vor fi negocieri la nivel de Bruxelles, de comisie , pentru a schimba  ceea ce înseamnă viitorul mineritului, iar acest lucru nu s-a întâmplat până acum. Noi suntem optimiști în ceea ce înseamnă viitorul Văii Jiului.  Am deosebită încredere în primarii  dvs începând cu primarul Lucian Resmeriță, să știți că sunt ceva de speriat, să știți că ”mi-au mâncat zilele” începând cu Nistor. Sună de trei ori pe zi, le trebuie câte ceva, întemeiat. Niciodată nu au solicitat la partid sau în Guvern ceva personal,, întotdeauna au cerut pentru comunitate, pentru orașe, lucruri utile și necesare pentru oamenii care i-au ales. Jos pălăria, cu respect vă mulțumesc  pentru încrederea dumneavoastră. Mai avem câteva zile până luni dimineață.  La noi, pe Bărăgan e o vorbă ”nu număra recolta pe câmp, număr-o pe cea care ai adus-o acasă”. Terminăm campania luni dimineață. Știu că sunteți o echipă puternică, una dintre cele mai frumoase și puternice organizații din țară, dar,  onorați-vă lucrul acesta și țineți-vă de el, până la sfârșit. Să continuați cu aceeași fidelitate și ambiție campania electorală, pentru că aveți ce le spune și ce arăta oamenilor și nu e cazul să ne îmbătăm cu apă rece acum, în ultimele zile de campanie, pentru ca, apoi,  să ne întrebăm oare,  unde am greșit, de am obținut numai 70% din voturile oamenilor”, a conchis eurodeputatul Mihai Tudose.

Mitingul electoral s-a încheiat cu un mars prin municipiul Lupeni, până în parcul de la CAP,
acolo, unde, marea familie social democrată din Valea Jiului și oaspeții veniți de la București, au imortalizat momentul printr-o fotografie, ce va rămâne posterității.

În Lupeni există cea mai bună şi cea mai puternică organizaţie a social democraţilor din judeţul Hunedoara, care a confirmat şi la precedentele campanii că se pot obţine cele mai bune rezultate electorale din judeţ, acestea cântărind greu în balanţa judeţului Hunedoara, care s-a clasat pe primul loc dintre judeţele din Transilvania şi printre cele mai fruntaşe la nivel de ţară.  Iar acum, luni dimineață, vor să confirme acest statut.

Peste doar câteva ore,  încheiem campania electorală pentru alegerile de duminică, 9 iunie.  Noi, la Lupeni suntem o mare familie și întâlnirile cu cetățenii au fost  întotdeauna o mare bucurie pentru noi. Ne dorim ca în duminica alegerilor, să obținem  cele mai multe voturi  pentru PSD. Avem cei mai buni candidați, cei mai buni primari, consilieri județeni, cel mai bun președinte de Consiliu Județean, cei mai buni europarlamentari.  De aceea, PSD Lupeni și organizațiile din Valea Jiului, mizează pe cel mai bun scor politic  și la acest scrutin.

STIMAȚI CETĂȚENI AI VĂII JIULUI, IEȘIȚI LA VOT  si  VOTAȚI  CONTINUITATEA! ”, a declarat, optimist senatorul  Cristian Resmeriță, președintele Organizației PSD Lupeni și președinte executiv al Organizației județene PSD Hunedoara.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizatia Judeteana Hunedoara;

Cod mandatar 21240002

Executat de SC ARIVA MEDIA SRL –  CUI: 30080508

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: